A nagy magyar e-cigi helyzet 2012-től napjainkig

Mondjuk az utcán dohányzás Japánban is tiltva van. Lehet innen jött nekik az ötlet :grin:

4 kedvelés

a Vivo egy szemét..

5 kedvelés

Mégsem lehet mást kapni a mutyiboltban felénk!
Ritka is az alkalom amikor bemegyek. :saluting_face:

6 kedvelés

Szervusz Zolee !

Én még csak a közelébe sem megyek, nemhogy be… :grin: :grin: :grin:

6 kedvelés

VIVOdnék, mit vegyek… :roll_eyes::joy: szomorú amúgy. Állami és moslék. De legalább drága​:nauseated_face:

6 kedvelés

Szervusz Zoli76 !

Ne VIVOdj, kerüld el … :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: Felejtsd el mint egy rossz álmot ! :wink:

6 kedvelés

Akkora bajban még nem vótam… :roll_eyes::rofl:

(Vettem én elég xar aromát már nélkülük isssss… :confused:)

6 kedvelés

Szia @Atis!
Néha amikor a szomszéd kisöreg megkér, hogy vigyek neki cigit, akkor tévedek be csak. :saluting_face:

5 kedvelés

Köszi szépen a leírást. Annyira unom már ezt a képmutatást, álszentséget, a pénz irányít mindent.

8 kedvelés

Ezt nagyon szépen összeszedte.
Nekem ugyanez a tájékozódás anno napokat vett igénybe, én 2013 óta vagyok vaper és követem az eseményeket de a te gyüjtésedben még nekem is volt újdonság gratulálok.

9 kedvelés

Nna most visszolvaso k a fórumon ês megállapítom,honnan is lehet még lecsót rendelni..(hónapok óta nem követem az esem3nysket,erre mire visszatérek,összeomlott a világ
:sob:

4 kedvelés

Aki kimarad lemarad .. szokták mondani :joy:

7 kedvelés

Aktívnak kell lenni mert ha pár napot kihagysz már két bolt is bezár… :sweat_smile:

7 kedvelés

Azért arra nem számítottam,hogy napi-szinten kell képben lenni,mi az amit önk3nyesen lefoglalhat a NAV.Úgy voltam vele,hogy bármilyen rossz is a helyzet,mindig be lehet valahonnann szerezni a párávalót.ezekszerint tévedtem

6 kedvelés

4 bejegyzést új témára osztott fel: Discovery alternatívát tudtok ajánlani?

Vapeototal

6 kedvelés