Discovery alternatívát tudtok ajánlani?

Ha már izé…tud valaki valami jóféle dohányos lityót ajánlani,amit be is lehet szerezni, anélkül,hogy lefoglalná a “szerv”?
Én már a nikotint is elhagytam,csak az érdekel,hogy valamennyire visszaaadja a dohányos ízt,szóval minél inkább büdös cigiszagú,annál jobban vevő vagyok rá…
Eddig a “Discovery”-nek kb minden típusát kipröbáltam(tetszik is a kisebbik ~1/3-ad része),esetleg tudtok ajánlani hasonló márkát,ami legalább ezt a minőséget hozza?

6 kedvelés

@Paska @Zoli76 és még sokan mások nagy kivonatos funnok … Biztos jönnek segíteni … Gyere a megfelelő topicba .. ki mit kevert pl :heart:

5 kedvelés

Kösz az infót!

5 kedvelés

Áthelyeztem a beszélgetést új témába. Itt tudjátok folytatni… :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Szia!
Most ezen a nèven fut.

Az oldal elèrèsèhez vpn szüksèges.

7 kedvelés

Én a Blendfeel , La tabaccheria, Tabacchificio 3.0 aromáit ajánlom!!

7 kedvelés

Azhads, Blendfeel, Tabacchifico, ezeket ajánlom.TVGC esetleg.

6 kedvelés

Asszemezekazok…

10 kedvelés

Az old captain nagyon finom!!

5 kedvelés

Az ry4 is… Szeretem a diót. A parliamentről meg jókat olvastam itt…

5 kedvelés

Ezek teljesen ugyanazok, a csávó aki kiszállt a Journey cégből “vitte magával” a recepteket is…

5 kedvelés

Mennyire 21.századi kórkép…
És mennyire pimasz az elnevezés “a valaha volt legjobb” (Goat)
Csak azért, mert magával vitte a receptet…

5 kedvelés

Már Kozy a goat :grinning_face:

6 kedvelés

A pontos recept fontos. Az az esszencia lelke. A többi csak körítés.

6 kedvelés

Értem én, de korábban ott volt a fölényes “Goat” megpróbálta-meglovagolta, egy jogi hegemónia miatt meghátrált, ettől a kórkép, amit próbáltam átcsúsztatni még ugyan az.
Farkas a farkasnak, ráadásul kecskét ugye…

5 kedvelés

Ha még lesz valaha K Flavour, onnan bármelyik dohányost ajánlom előszeretettel… Ha lesz még…

4 kedvelés

Már ott tartok, hogy az Alfie kifújt gőze után futok és még egyszer…

5 kedvelés

Az utolsó, amit olaszhonban sztem megtaláltam…

8 kedvelés

Ez szembe jött nekem is (mycigarette.it), de több Azhadot rendeltem és itt az jóval drágább.

5 kedvelés

Én ezeket tudom ajánlani, hogy milyen nikotin nélkül azt nem tudom de nekem mint dohányos íz mindegyik tetszett:

Cubarillo Bold Tobacco
Oil4Vap Tabaco Rubio Virginia

Utóbbit nemrég kezdtem meg, de biztosan veszek még mindegyikből. Vagy a fentebb említett Goat - ból a Red M is egész jó volt.

3 kedvelés