Ha már izé…tud valaki valami jóféle dohányos lityót ajánlani,amit be is lehet szerezni, anélkül,hogy lefoglalná a “szerv”?
Én már a nikotint is elhagytam,csak az érdekel,hogy valamennyire visszaaadja a dohányos ízt,szóval minél inkább büdös cigiszagú,annál jobban vevő vagyok rá…
Eddig a “Discovery”-nek kb minden típusát kipröbáltam(tetszik is a kisebbik ~1/3-ad része),esetleg tudtok ajánlani hasonló márkát,ami legalább ezt a minőséget hozza?
@Paska @Zoli76 és még sokan mások nagy kivonatos funnok … Biztos jönnek segíteni … Gyere a megfelelő topicba .. ki mit kevert pl
Kösz az infót!
Áthelyeztem a beszélgetést új témába. Itt tudjátok folytatni…
Szia!
Most ezen a nèven fut.
Az oldal elèrèsèhez vpn szüksèges.
Én a Blendfeel , La tabaccheria, Tabacchificio 3.0 aromáit ajánlom!!
Azhads, Blendfeel, Tabacchifico, ezeket ajánlom.TVGC esetleg.
Az old captain nagyon finom!!
Az ry4 is… Szeretem a diót. A parliamentről meg jókat olvastam itt…
Ezek teljesen ugyanazok, a csávó aki kiszállt a Journey cégből “vitte magával” a recepteket is…
Mennyire 21.századi kórkép…
És mennyire pimasz az elnevezés “a valaha volt legjobb” (Goat)
Csak azért, mert magával vitte a receptet…
Már Kozy a goat
A pontos recept fontos. Az az esszencia lelke. A többi csak körítés.
Értem én, de korábban ott volt a fölényes “Goat” megpróbálta-meglovagolta, egy jogi hegemónia miatt meghátrált, ettől a kórkép, amit próbáltam átcsúsztatni még ugyan az.
Farkas a farkasnak, ráadásul kecskét ugye…
Ha még lesz valaha K Flavour, onnan bármelyik dohányost ajánlom előszeretettel… Ha lesz még…
Már ott tartok, hogy az Alfie kifújt gőze után futok és még egyszer…
Ez szembe jött nekem is (mycigarette.it), de több Azhadot rendeltem és itt az jóval drágább.
Én ezeket tudom ajánlani, hogy milyen nikotin nélkül azt nem tudom de nekem mint dohányos íz mindegyik tetszett:
Cubarillo Bold Tobacco
Oil4Vap Tabaco Rubio Virginia
Utóbbit nemrég kezdtem meg, de biztosan veszek még mindegyikből. Vagy a fentebb említett Goat - ból a Red M is egész jó volt.