Ennek szívből örülök a hűlés akkor pont nekem sem jutott eszembe…
Akkor nálam is ez lehet a gond.ahogy írta a minap @Vaperina_Kinga is, h nem levegozik rendesen a brünci. Most nekem is az 1.2-es afc van benne, és 3as magra tekertem… De újra tekerem 2es magra és teszek nagyobb afc-t is bele… Aztán majd jövök az infókkal…
Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem hogy pár slukk után miért van égett íze? DL tankom van, de mindegy milyen tekercset használok pár slukk és egeti a vattát… Így sajnos élvezhetetlen… Előre is köszi a válaszokat!
Milyen vatta? Milyen húzal? Mennyi watt? Meg kéne egy kép róla minden oldalról.
Nincs liquid a vattában.
Megjött Sherlock
Ezen nyomon már el lehet indulni.
Pl. a vatta rövid vagy nagyon szoros a tekerésben, az oka lehet a szárazságnak.
Ha konkrétan egy Brünci tankról van szó, gondolom a sodronyoknak is kell idő a manna szállításhoz.
Ha a vattával és a sodronnyal minden ok, az induló tejesítmény is lehet sok a tekerésnek elsőre. Fokozatosan növelve érdemes ráküldeni a friss tekerésre.
Újtekerésnél kis idő amíg a vatta “betörik”, addig csak bejáratós mint egy új autó. Kb. fél tank után már közelíthet az optimumhoz…
Ha a teljesítmény is ok, akkor pl. lehet, hogy üres a tank??? .
Az is lehet, hogy láncslukkolsz és a sodrony lassan szállítja a levest, próbálj nagyobb szüneteket tartani két slukk között.
316L Mesh325 háló lapokat kell szerezni ha bírsz cserléd ki arra sodronyt . Én szereztem de hogy honnét meg ne kérdezed :I
Nem tudom milyen vatta vapefly a neve a huzal az 0.3ohm Ni80. A watt meg igazából mindegy mert mindenhogy éget 3 slukk után… De 40-50watton használtam de ahogy írtam, 30watton is éget. A vattázást próbáltam kevesebbet, többet, belegyűrve, belelógatva. Már minden próbàltam amit találtam a neten. De én is arra gondolok hogy az acél sodrony nem viszi fel a lötyit.
Ha ennyire mindegy neki, akkor a sodrony lesz, a brüncik nem szeretik a láncslukkot.
De @Deepfreeze Holmes nagy hilda fan, csak b@szik segíteni.
Nekem is mtl, szárazon csak akkor szívtam a vattát ha túltömtem. A brünhilda nagyon kevés vattát kér.
De mondom, ez mtl.
Én tömöm rendesen
Most akkor tömni vagy nem tömni…???
Plusz egy a tömnire…vagy miről is van szó?
Nem, nem arról
Libát. (meg pár betű, ez a feature shit)
Nekem is a liba jutott eszembe libamáj… Ahh, csöpög a nyálam