Nem emlékszem olyanra ami részünkről engedélyhez lett volna kötve és anélkül nem jelenhetett meg az oldalon. A másik fél az más kérdés, arról nem tudunk.
Elmehettek, ha szeretnétek. Megengedjük.
Viccet félre téve. Ahogy @Donat is írta, nem kell engedély. Az, hogy a másik félnél mik folynak, vagy mit szabad ott és mit nem, az már más kérdés. Természetesen, ha úgy gondoljátok, menjetek el, érezzétek jól magatokat.
Mi tartottunk már pár korlátozott létszámú talit, de ezek csak pofáztak, meg ittak.
Na jó, azért előkerült mindenkinél a sok lefolyószökevény is.
Ez olyankor rossz, ha a másik el se jön
Az más, az a véper nem találkozó.
Antitali, vágom. Viszont ott nincs vita kié a cech.
Inkább egy vaperinást választanék…
Amúgy azért kérdeztem mert én se gondoltam volna, de a szabályzatot se nagyon olvastam
Fb csoportban tessékeltek már ki egy vaperina keverdés linkért
Régebben engem is nagyon sok fb csoportból vágtak ki, azóta se tudom miért
Szerencsére itt a vaperinán nem probléma ha egy mtl-s poszt alá beküldök egy dl szettet
Vita? Legutóbb én fizettem, de több pénzel jöttem el, mint mentem.
Hiába magyaráztam, hogy nem jön ki a matek…
Nagyon köszönöm.Van még ebben-ezekben pár nap-hét ahogy elnézem.Korrekt.
Valaki írja már le nekem legyenszíves melyik az a “másik fél”.Én nem tudom, “szégyenelem” is magamtot.
Privátban,hogy ne legyen baj belőle.
Én általánosságban értettem, hogy
tehát, hogy a másik fél hozzájárult e az adott tartalom, információ stb. megosztásához. Persze ha ez harmadik féltől származik.
OK.THX
Igen, köszönöm! Szerencsére (mert nem vagyok FB-tag) valaki feldobta az egyik discord csatornára is.
Most jutott rá időm. Valamelyest szebb lett, de még mindig nem az igazi.
Ha ez se jó, holnap újra próba
Szerintem szép lett. Ha leér a vájat aljáig akkor köpködni tuti nem fog. A betörési idő pedig vatta függő. Lehet picit később finomabbnak érzed majd.
Sercegni serceg, eddig nem köpköd, meglátjuk.
Köszönöm
A sercegés gondolom nem sérti a füledet,a liquid ne menjen a szádba,az lényegesebb,szerintem.
Egyértelmű, csak gondoltam megosztom a tapasztalataimat. Mondjuk ez a sercegés lehet csak az első liquidezéstől van, mintha múlna.
Az jó, ha serceg. Én kifelyezetten szeretem, ha halkan hallatja a hangját. Az jelzi, hogy jól porlaszt.