Vegyél egy dvarwot, nem lesz baj vele. Ja, meg még egy modot is.
Használatfüggő, de igen. Nem kell sok idő ha megjön az új, és Nálad is sarokba kerül a GTX One. Ez tuti.
Óóó…tényleg!Hát ti bizniszeltetekEzt már totál elfelejtettemÖregszem na!De csak az vigasztal,hogy Viktorunk is velem feledékenyedik
Köszönöm akkor ebből adódik, hogy nincs meg a megfelelő output. Dwarvnak 15-17w szükséges (nálam úgy jó).
Hmmm, én még soha sem merészkedtem vele 13 fölé.
3 mm SS huzal? Gondolom 0.3 ugye?
Aha, hát ez teljesen más, mint amit én használok, de ki fogom probálni ezt a setupot is.
Nálam 2.5-es mag, 0.3-as ss és 8-9 menet, 1.5-ös single afc.
A bajuszt már teszteltem, jelentem jó lett, nem folyt meg, ízek rendben.
Igen, csak lemaradt a 0. köszi.
Ezt örömmel olvasom.
A levegős MTL-t szeretem, ezért 1 ohm alatt szoktam maradni, hogy a rámpaidő és a levegőzés szinkronban legyen.
Sziasztok.
Tegnap esti gtx-Dvarw kombó, tapasztalatai:
Dvarw setup: 28/40 mtl clapton, 6 menet 2-es magon, hézagosan 3×0.8-as afc, 1.2 ohm 12.5 watt.
A Gtx valóban kicsit gyengébben teljesít. Tovább kellett izzítani a megszokott élményért.
Reggeli 2. Kávé után már csak 40% körül volt az akku. (Azért ment bele a puff.)
De egy vékony huzallal hézagosan (pl 0.28, vagy 0.25 Ni80, ja a Beának nem jó az Ni80! Akkor ss316 de arról még nem tudok tapasztalatot mondani most kisérleteznék vele, ha időm engedné) lehet, hogy jobban bírná.
Majd kipróbálom.
Derűs Napot.
Én is így 3 év után realizáltan magamban, hogy egyre kevésbé vágyok homlokhorpasztásra, sőt legyen sok gőz hirtelen. Szóval meg is fogok szabadulni a szűkebb kazánoktól.
Az ss sem jó
Erről beszéltem jómultkorában… Nem hittél nekem
Szia Beatrix!
Bocsánat, ebben az esetben marad a kanthal, bár én nem kedvelem annyira, és csak 0.32-es van itthon, de akkor majd azzal megpróbálom, hogyan viselkedik a szett.
Derűs Napot!
ok,köszi
28GA-val tökéletes az élmény!