kipróbáltam a titkos szuper tekerésed, hát, ez egy egy teljesen másik dvarw lett, nem is tudtam, hogy ez ilyet is tud
Elsőre most egy egyébként szar ízű leves van benne, szóval nem teszteltem sokat, de az már most gyanús, hogy ebben a setupban a 9mg-os leves lehet sok lesz, meg persze a vatta mennyiséget kb. 100 alkalmolra találtam el, de jó lesz ez.
Egyre inkább az az érzésem, hogy 1.5-ös afc alatt már nem akarok lenni, mondjuk ez a dupla 1.5 meg leviszim a fejem, de sebaj.
Szia @Ispy ennek nagyon örülök Hát igen, én a huzatos MTL-t szeretem, a tekerés az AFC-re van optimalizálva. Azt kell mondjam (sokat kísérleteztem a tekeresekkel), hogy mivel a Dwarv eleve nem tipikus homlokhorpasztós MTL, így az általam leirt módon operál a legjobban. Persze ezt lehet cáfolni, mert mindenkinek más az ízlése. De ránéz az ember a levegőbeömlőre és tudni való, hogy ebbe a szűk AFC nem pont a legjobb választás. De ez is egyénenként változhat, hisz minden szubjektív.
Úgy látom van dl tankra is, elfelejtettem irni, hogy ez dl. És ettől többet nem is tudok a kazánról. Ja de, azt hogy klón, és nem fl.
De még a meretét sem.
Valamint… Van ennek valami trükkje, hogy ezt a fém valanit egyszerűbb legyen felhelyezni? Mert 20 percig szarakodok vele állandóan. Szerintem ezért is mennek tönkre a gumik.
Most nézem de ez még nem elég , mert a szériák közt is van különbség !
Figyeld ezt !
Amúgy nagyon sok eltérés nem lehet szerintem !
1-6 szériáig megegyezik 399 forint 7 széria 1080 forint ! Biztosan raktak aranyat a gumiba !
Nem tudom ez a tied hány mm-es? Én egy Dvarw 16 MTL boldog gazdája lettem. Ugyanaz a véleményem, amiket leírsz. Sikerült időközben megfogalmaznom a sajátomat is, hogy én miért szeretem? Mert olyan egyszerű a kezelése. Egyszer beleteszed a megfelelő AFC -t megtöltöd, és szívod. Nem kell többé semmit állítgatni, tekerészni, egyszerűen tökéletes. Mint egy faék. Hülyebiztos, nem lehet semmit elállítani. Az AFC-t én úgy választottam, hogy egy gumicsővel megszívtam az összeset, és amelyik pont jól huzatolt, azt tettem bele. A tekerést, azt ami benne volt, lemásoltam, mivel más nagyon nem is fér bele, azt se lehet nagyon elszúrni. A vatta is annyi kell bele, hogy lazán kitöltse a helyét, a vattacsere is épp olyan könnyű benne, mint a folyadék pótlása. Mivel ahhoz is ugyanott kell széttekerni.
Az enyém 22mm-es volt, a 16-os ami Neked van az ez után jött ki. Én is azért szerettem, mert nem kellett semmit állítgatni, egyszer beállítja az ember és kész. A kis kazántér miatt pedig pazar ízeket produkál.
Utólag írom be ide, elnézést, akkor ezek szerint most ez az új. De amit írtál, az érvényes erre is. Amúgy a mérteteken kívül nem sok különbség van köztük.
Kicsit hülyén néz ki, (A féltégla mod tetején) hogy ennyire vékony, de éppolyan tökéletes, mint a többi Dvarw.
Valami hasonlóan vékony csőmod miatt tervezhették ilyenre.
Dvarw veteránok! Mtl és mtl fl Dvarwokban mennyire jellemző egyáltalán, hogy az o-gyűrűk tönkremenjenek? Mindegyikhez van a gyári pótszettem…kell aggódni?
Akkor jó. Az Expromizer viszont kényes, abba mostmár hátha sikerül…
Nem tudok szó nélkül elmenni mellette…nem tudom, neked van-e, de pl. a V4 saját véleményem szerint egy baromi jó konstrukció. Nagyon kitalált, hülyebiztos, tereprevaló, folyásbiztos. Én megszerettem a Bykát is(v9) a maga módján, de nem tudja utolérni dohányos levessel.