Hello!
Én nem használom az 1x 0,8-ast, írd meg privátban a címed és kedden postára is tudom adni.
Leírom, hátha valaki épp keres dvarwot…szóval nyugdíjba akarom küldeni az 1 szériás kazánokat, így aliról rendeltem VapSea klónt, ezüstöt, úgy néz ki egyelőre bevált, jó minőségű, 11 afcvel, 5xxx huf. Úgy hogy most rendeltem egy feketét is. Egy dvarw, nem dvarw.
Most ez 22○?(vagy nem azt jelenti az alján a 22?)
A Gtx-re akkor nem jó?
De igen. 22mm
Akkor az nem jó a gtx-re sajnos
Miért?
A 22-es tank miért ne lenne jó a GTX-re? Pont méret
De véleményem szerint ne erőltesd, ide már kell egy komolyabb mod, hogy igazán azt kapd, amit tud a kazán.
A GTX hanyas amperban? Mármint kifelé menet.
Szerk.: Csak azért kérdem, mert ha tud minimum 15 vagy 20 amperrel tolni az áramot a tekercsre akkor a GTX még elmeneszti.
Ám ez nem ment fel a vásárlás alól.
Teeeee!A yihi sxmini mx class nem lesz elég jó?Vagy öregszel?
Mert 18-as a gyári.A 20-as még gondolom jól nézne ki,de a 22 már szerintem nem(létezik 20-as is ugye?)
Ezt nem tudom Ez kínai nekem
Teeeeeeee véletlenül nem Te írtad azt, hogy nem jó a GTX-re? Erre reagáltam.
NaaaaaaA gtx megmarad a yihi mellé.De tegnap betelt a pohár!Egy napos porit cseréltem ki!Ezért gondolkozom
A komolyabb mod-ra írtam,hogy úton van a komolyabb mod…vagy már elfelejtetted?
Na basszus, ezzel megfogtál, nem emlékszem és már a gép sincs nálam. Viszont érezhetően gyengébben muzsikálnak rajta a tankok, a Dvarwon különösen szembetűnő volt a dolog. A teljesítményt nem egészen úgy adja le, ahogy szeretném. Én ezért is váltam meg tőle. Fájó szívvel… De kinőttem. Ha lehetek ennyire nagyképű.
Lehet ezt elfelejteni???
Ha még kapni. Vagy megvetted már?
Te bármi lehetsz!
Akkor hagyjam…amíg van gtx,addig van napi poricsere is?Vagy heti?
Namostmáraztán!!!Nem is te szenvedtél velem a legtöbbet,hanem András
Naná!
Amúgy van még,csak egy picit többért.
Yihi-t is és a Kizoku-t is