Hello!
Én nem használom az 1x 0,8-ast, írd meg privátban a címed és kedden postára is tudom adni.
Leírom, hátha valaki épp keres dvarwot…szóval nyugdíjba akarom küldeni az 1 szériás kazánokat, így aliról rendeltem VapSea klónt, ezüstöt, úgy néz ki egyelőre bevált, jó minőségű, 11 afcvel, 5xxx huf. Úgy hogy most rendeltem egy feketét is. Egy dvarw, nem dvarw. ![]()
Most ez 22○?(vagy nem azt jelenti az alján a 22?)
A Gtx-re akkor nem jó?![]()
De igen.
22mm
Akkor az nem jó a gtx-re sajnos
Miért?
A 22-es tank miért ne lenne jó a GTX-re? Pont méret ![]()
De véleményem szerint ne erőltesd, ide már kell egy komolyabb mod, hogy igazán azt kapd, amit tud a kazán. ![]()
A GTX hanyas amperban? Mármint kifelé menet. ![]()
Szerk.: Csak azért kérdem, mert ha tud minimum 15 vagy 20 amperrel tolni az áramot a tekercsre akkor a GTX még elmeneszti. ![]()
Ám ez nem ment fel a vásárlás alól. ![]()
Teeeee!A yihi sxmini mx class nem lesz elég jó?
Vagy öregszel?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mert 18-as a gyári.A 20-as még gondolom jól nézne ki,de a 22 már szerintem nem
(létezik 20-as is ugye?)
Ezt nem tudom ![]()
![]()
Ez kínai nekem![]()
Teeeeeeee véletlenül nem Te írtad azt, hogy nem jó a GTX-re?
Erre reagáltam.
![]()
Naaaaaa
A gtx megmarad a yihi mellé.De tegnap betelt a pohár!Egy napos porit cseréltem ki!Ezért gondolkozom ![]()
A komolyabb mod-ra írtam,hogy úton van a komolyabb mod…vagy már elfelejtetted?![]()
Na basszus, ezzel megfogtál, nem emlékszem és már a gép sincs nálam. Viszont érezhetően gyengébben muzsikálnak rajta a tankok, a Dvarwon különösen szembetűnő volt a dolog. A teljesítményt nem egészen úgy adja le, ahogy szeretném. Én ezért is váltam meg tőle. Fájó szívvel… De kinőttem. Ha lehetek ennyire nagyképű. ![]()
Lehet ezt elfelejteni???
![]()
Ha még kapni.
Vagy megvetted már?
Te bármi lehetsz!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Akkor hagyjam…amíg van gtx,addig van napi poricsere is?
Vagy heti?
Namostmáraztán!!!Nem is te szenvedtél velem a legtöbbet,hanem András![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naná!![]()
Amúgy van még,csak egy picit többért.
Yihi-t is és a Kizoku-t is![]()