A jónál is jobb lett az új Dvarw

Jelen állás szerint nem tudok elrontani építést. Valszeg ez a szupererőm. Nem fektetek rá hangsúlyt és mégis sikerül. Vagy ennyire magas az ingerküszöböm :rofl:

Annyira bikáztok azt is megcsinálom :grin:

3 kedvelés

Következő fizukor az lesz az első dolgom :slight_smile: Mindegy, hogy sxk, vagy yftk?

A Tisv Após az tuti jó.
https://www.tisvapo.it/prodotto/by-ka-v9-full-kit-clone/
Tehát YTFcK :grin: gyártmány.
Ha nagyobb th kell, akkor meg SE.

Az SE azért macerásabb az ellenkező tekeréses top cappel :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

ÁÁ dehogy ha csak azt használod fel sem tűnik… :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Nekem a https://vape42.hu/ srác ajánlotta, mikor váltottam az IQOS-ról …

Az első eredeti, a második klón (kisebb mod) Kezdőként is könnyű kezelni és a vásárlás előtt találtam rá “Kingára” :wink:

Ma volt először (2 hónap használat után), hogy újra kellett vattáznom, mert én elb@sztam :slight_smile:

Most bicskára gyűjtök :laughing: :laughing:

Az okés, már ismerem, csak jó drága a szállítás, annyi pénz nem van …

1 kedvelés

Off Topic, de milyen tankra költsek próbából, mint MTL-es a Dvarw mellé?

Berserker b3 :wink:
Légy bátor…

1 kedvelés

Na azért látom nem csak én vagyok Hazafi!:grin:

1 kedvelés

Így a legjobb! Hibátlan ! Fischer módszer nálam nem bírta a láncslukkokat.

2 kedvelés

Ha bejön a Dvarw akkor Taifun GT One vagy Kayfun Prime. Bár a Prime már macerásabb!

1 kedvelés

Azt a 'bizbaszt" a videóban amit a tank aljára tesz, hogy védje a mod-ot a kopástól milyen néven keressem a shop-ban?

Mind a kettő márka OK! :+1:
Vedd vidd :facepunch:, mind a két márkából van V9+SE, már csak a Báááájjjkkkkkááááá pereg nálam! :wink:

2 kedvelés

A V9 és az SE közt mi az eltérés? Azon kívül, ami szemmel észrevehető :slight_smile: Nekem jobban tetszik az átlátszó palást, így az SE az jobb lenne a szememnek. :slight_smile:

Nekem jobban tetszenek a teli átlátszó palásosak. A Bishop-ra is átraktam a füst üveg helyett a teljes átlátszót.

A Dvarw-ot is leginkább a kinézete miatt használom. Egyszerű, de mégis jól eltalált. Teli átlátszó üveg. Nincs középen nagy harang bigyó, csak viszonylag vékonyabb kémény, amit látok :slight_smile: Kinézetre tényleg jól eltalált ez a Dvarw :slight_smile:

A v9-nek állítható a levegőzője, az SE-nek fix, az se-nek a topcapje bal menetes, a v9 jobb, az se-nek a vatta etetője 2 nagy lyuk lett (mint a dvarwnak), a v9-nél 3 pici lyuk oldalanként, az se-nél a palást menetes, a v9-nél meg lehúzós (3 gyűrű tartja) és ugye az se full plexi lett. Kábé.

Ja és a v9 szép, az se meg nem (annyira). :rofl:

4 kedvelés

Na igen, ez így nagyon jó pontos körülírás :slight_smile: Vagyok már én is pár hónapja az “iparban” így leírás meg képöek alapján el tudom képzelni az eltéréseket :slight_smile: Egyértelműen V9 :slight_smile:

Főleg a két nyagy lyuk miatt :slight_smile: Megoldom ezt a Dvarw-nál is, de inkább nem kérek még egy ilyet :slight_smile:

1 kedvelés