Jelen állás szerint nem tudok elrontani építést. Valszeg ez a szupererőm. Nem fektetek rá hangsúlyt és mégis sikerül. Vagy ennyire magas az ingerküszöböm ![]()
Következő fizukor az lesz az első dolgom
Mindegy, hogy sxk, vagy yftk?
A Tisv Após az tuti jó.
https://www.tisvapo.it/prodotto/by-ka-v9-full-kit-clone/
Tehát YTFcK
gyártmány.
Ha nagyobb th kell, akkor meg SE.
Az SE azért macerásabb az ellenkező tekeréses top cappel ![]()
ÁÁ dehogy ha csak azt használod fel sem tűnik.. ![]()
Nekem a https://vape42.hu/ srác ajánlotta, mikor váltottam az IQOS-ról …
Az első eredeti, a második klón (kisebb mod) Kezdőként is könnyű kezelni és a vásárlás előtt találtam rá “Kingára” ![]()
Ma volt először (2 hónap használat után), hogy újra kellett vattáznom, mert én elb@sztam ![]()
Most bicskára gyűjtök
![]()
Az okés, már ismerem, csak jó drága a szállítás, annyi pénz nem van ..
Off Topic, de milyen tankra költsek próbából, mint MTL-es a Dvarw mellé?
Berserker b3 ![]()
Légy bátor…
Na azért látom nem csak én vagyok Hazafi!![]()
Így a legjobb! Hibátlan ! Fischer módszer nálam nem bírta a láncslukkokat.
Ha bejön a Dvarw akkor Taifun GT One vagy Kayfun Prime. Bár a Prime már macerásabb!
Azt a 'bizbaszt" a videóban amit a tank aljára tesz, hogy védje a mod-ot a kopástól milyen néven keressem a shop-ban?
Mind a kettő márka OK! ![]()
Vedd vidd
, mind a két márkából van V9+SE, már csak a Báááájjjkkkkkááááá pereg nálam! ![]()
A V9 és az SE közt mi az eltérés? Azon kívül, ami szemmel észrevehető
Nekem jobban tetszik az átlátszó palást, így az SE az jobb lenne a szememnek. ![]()
Nekem jobban tetszenek a teli átlátszó palásosak. A Bishop-ra is átraktam a füst üveg helyett a teljes átlátszót.
A Dvarw-ot is leginkább a kinézete miatt használom. Egyszerű, de mégis jól eltalált. Teli átlátszó üveg. Nincs középen nagy harang bigyó, csak viszonylag vékonyabb kémény, amit látok
Kinézetre tényleg jól eltalált ez a Dvarw ![]()
A v9-nek állítható a levegőzője, az SE-nek fix, az se-nek a topcapje bal menetes, a v9 jobb, az se-nek a vatta etetője 2 nagy lyuk lett (mint a dvarwnak), a v9-nél 3 pici lyuk oldalanként, az se-nél a palást menetes, a v9-nél meg lehúzós (3 gyűrű tartja) és ugye az se full plexi lett. Kábé.
Ja és a v9 szép, az se meg nem (annyira). ![]()
Na igen, ez így nagyon jó pontos körülírás
Vagyok már én is pár hónapja az “iparban” így leírás meg képöek alapján el tudom képzelni az eltéréseket
Egyértelműen V9 ![]()
Főleg a két nyagy lyuk miatt
Megoldom ezt a Dvarw-nál is, de inkább nem kérek még egy ilyet ![]()