Jelen állás szerint nem tudok elrontani építést. Valszeg ez a szupererőm. Nem fektetek rá hangsúlyt és mégis sikerül. Vagy ennyire magas az ingerküszöböm
Következő fizukor az lesz az első dolgom Mindegy, hogy sxk, vagy yftk?
A Tisv Após az tuti jó.
https://www.tisvapo.it/prodotto/by-ka-v9-full-kit-clone/
Tehát YTFcK gyártmány.
Ha nagyobb th kell, akkor meg SE.
Az SE azért macerásabb az ellenkező tekeréses top cappel
ÁÁ dehogy ha csak azt használod fel sem tűnik…
Nekem a https://vape42.hu/ srác ajánlotta, mikor váltottam az IQOS-ról …
Az első eredeti, a második klón (kisebb mod) Kezdőként is könnyű kezelni és a vásárlás előtt találtam rá “Kingára”
Ma volt először (2 hónap használat után), hogy újra kellett vattáznom, mert én elb@sztam
Most bicskára gyűjtök
Az okés, már ismerem, csak jó drága a szállítás, annyi pénz nem van …
Off Topic, de milyen tankra költsek próbából, mint MTL-es a Dvarw mellé?
Berserker b3
Légy bátor…
Na azért látom nem csak én vagyok Hazafi!
Így a legjobb! Hibátlan ! Fischer módszer nálam nem bírta a láncslukkokat.
Ha bejön a Dvarw akkor Taifun GT One vagy Kayfun Prime. Bár a Prime már macerásabb!
Azt a 'bizbaszt" a videóban amit a tank aljára tesz, hogy védje a mod-ot a kopástól milyen néven keressem a shop-ban?
Mind a kettő márka OK!
Vedd vidd , mind a két márkából van V9+SE, már csak a Báááájjjkkkkkááááá pereg nálam!
A V9 és az SE közt mi az eltérés? Azon kívül, ami szemmel észrevehető Nekem jobban tetszik az átlátszó palást, így az SE az jobb lenne a szememnek.
Nekem jobban tetszenek a teli átlátszó palásosak. A Bishop-ra is átraktam a füst üveg helyett a teljes átlátszót.
A Dvarw-ot is leginkább a kinézete miatt használom. Egyszerű, de mégis jól eltalált. Teli átlátszó üveg. Nincs középen nagy harang bigyó, csak viszonylag vékonyabb kémény, amit látok Kinézetre tényleg jól eltalált ez a Dvarw
A v9-nek állítható a levegőzője, az SE-nek fix, az se-nek a topcapje bal menetes, a v9 jobb, az se-nek a vatta etetője 2 nagy lyuk lett (mint a dvarwnak), a v9-nél 3 pici lyuk oldalanként, az se-nél a palást menetes, a v9-nél meg lehúzós (3 gyűrű tartja) és ugye az se full plexi lett. Kábé.
Ja és a v9 szép, az se meg nem (annyira).
Na igen, ez így nagyon jó pontos körülírás Vagyok már én is pár hónapja az “iparban” így leírás meg képöek alapján el tudom képzelni az eltéréseket Egyértelműen V9
Főleg a két nyagy lyuk miatt Megoldom ezt a Dvarw-nál is, de inkább nem kérek még egy ilyet