2-es és 2,5-es maggal is csináltam, 2-es jobban bevált ennél is. Ezen is látszik, ahogy benyomkodom a lyukba, hogy kicsit ki is lógjon és így hibátlan bármilyen tekeréssel, vattázással. Próbáltam azt is, hogy több vattával és jól szétterítem benne. Akkor nem nyomkodtam ki a lyukon, nekem ugyanúgy befolyt nagyon a leves…
A sokat csak tömören lehet
Nekem kevésnek tűnik a tiédben a vatta, de lehet csak az enyemhez képest…
Ja és az enyémben 2,5es tekerés van, az afc pedig 3*0,6
Amikor én szétszedtem miután befolyt, olyan tömörnek tűnt a vatta, hogy szinte merevre összeállt és nem tudott rugalmasan igazodni a tank falához. Utána kevés vatta, de nyilván nem volt jó… Ahogy neked van, nem olyan tömör, máshogy néz ki mint nekem, amikor többet raktam bele De értem, látom mi a külömbség
Egy lusta dög vagyok egyébként de nem csak erről van szó Jó ez a lyukon kitömködés is, csak hát pontosan el kell találni a vatta hosszát mert egyébként túl sok megy ki, utána avval kell bíbelődni, hogy a kilógó felesleget levágni, vagy ha csak annyit tömködök ki, ami nem sok, akkor belül púposodik, nehezebb a vattát eligazítani… Azért lenne szimpatikusabb rögtön úgy belegyömöszölni a vattát különösebb teknikázás nélkül