A byka-án van mind kettőn lé szabályozás igy tök mindegy a lyuk.
Az alap verzió a Se-n plexi de van alul felül fém középen plexi verzió is…
Szia @Janos_Groszeibl szerinted az jó lenne a clone-hoz is?
Nem tudom megmondani nincs klónom de el jössz és kipróbáljuk…
Erre nincs válasz?
( 30.36nál látszik a videóban amit @Slezi posztolt )
Én is v9 felé húzok, mégpedig a balos topcap miatt, lehet az originnál jobban működik, de a klónnál borzasztó, szvsz.
Végre van egy tank balkezeseknek, oszt nektek se jó semmi
Lszarom, jobb kezes vagyok.
Nem az RTA-hibája ha nem tudjátok merre a jobb merre a bal…szerintem.Autót ne szereljetek ott is van bal menet…
Eszembe sincs.
Nekem inkább az a bajom, hogy balmenetes és még fogás is alig van rajta, aztán szeret is persze megszorulni…mondjuk a topcap a v9-en sem a legjobb fajta.
Semmi szorulás nincs az eredetin…rakj bele gyári oringet.
Megcsináltam én is így, néztem ezt a fotót. No igen, nagyon nem mindegy, hogy milyen hosszúra vágjuk le. Túl rövid nyilvány nem jó, de a túl hosszú sem. Ha túl hosszú akkor nagyon megtömörödik a vatta a lyuknál. Ez lehetett a baj. Na most már belátom én is, hogy nem is olyan nehéz vattázni ezt. Ne tömörödjön a lyuknál, de legyen annyi “laza sűrűségű” vatta, hogy azért jól fedje a lyukakat Úgy néz ki, hogy már én sem tudom elrontani ezt
30 bejegyzést új témára osztott fel: Vatta ajánló
Helo, Mi a jó??
Ajaj, ez egy drága kérdés volt.
Helló!
Byka V6-V7-V8-V9,Caiman rdta.Caiman V4-V5-…Diplomat…LC C8-Dram 3-4…stb…
Ma szintet léptem én is! Dvarw kazánommal az Aliról, ami 3.5ml-es. 3x 0.8-as AFC, hát tekercs az per pillanatban egy NI80 2.5-es 0.8R de az egyik ízesebb liquidemmel elértem a gyári pnp porlasztóm ízvilágát, igaz jóformán az egész napom ráment a kísérletezésre + jó pár cm vatta… (a brüni mtl elbújt szégyenébe!)
Próbáld meg törpét 2-es magra. Ott meg lesz amit keresel!