A jónál is jobb lett az új Dvarw

Felbátorodtam :grin:nekem bevált szerintetek ? Na most mondjátok mi vagyok :rofl::rofl::rofl:

10 kedvelés

Zolika ez hány év termése? Gratulálok :grin:

Azta​:slightly_smiling_face: Szép! És hol a többi? Muti :slightly_smiling_face:

Köszönöm :hugs:Lassan három éve…ennyi van csak.
A Dvarw K hiányzik a készletből​:rofl::rofl::rofl:
Van más is tudjátok de azok a templomos szettjeim :rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Tényleg jó cucc, nem azt mondom, hogy nem, de mi az a nagyon extra, ami miatt ennyi pénzért annyira népszerű? Nyilván valóan ízlések, nekem kevésbé kifinomult, nem csak egy a sorban, de azért kíváncsi lennék, hogy mitől annyira exta?

Azért az komoly, úgy hangzik mint a merlin nano-nál, akkor biztos tévedtem, lehet ezt úgy is, hogy nem kell figyelni arra, hogy jól tömítsen a lyukaknál?

Oké, ez a dvarw hadsereg, de muti a többit is. Byka-k, stb-k? :slightly_smiling_face:

Nem fér ki az asztalra. :rofl:

Faék, sok a varációs lehetőség, viszonylag olcsó a highend piacon, alsó töltés, jól néz ki, magyar… :grin:

Mondanám, hogy igénytelen, de nem pejoratív értelemben.

6 kedvelés

Ezt sem szerettem volna,nem dicsekvésként tettem csak simán bevált.
Azért írom mindíg kinek mi a kedvence,sok kedvencem van de ez az “úgymond állandó napi használatos”

Már párszor leirtam, bocsi attól aki már olvasta…
Egyetértek, ízben talán nem a legjobb tank. Legalábbis nem mindig és nem minden liquidhez, de mégis van benne valami plusz amiért én is mindig előveszem.
Vattázás… Én az elronthatatlant is eltudom rontani, de ezt még nem sikerült megfolyatni :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Minden kedves újoncnak szeretném mondani, hogy nem kötelező @Zolika követni​:joy::joy::joy:
Mielőtt meg rettennétek azért írtam​:blush::blush::blush::blush:

Na, akkor nemdicsekvésből rakd ki a többit is, ne légy szégyenlős. :grin:

Szegény Éva, sajnáld meg. :rofl:

2 kedvelés

Tudjuk, legalábbis én biztos vagyok benne, hogy nem dicsekvésből tetted ki őket, jó látni! És tudni, hogy sok megszállott van még itt… :slightly_smiling_face::joy:

Akkor már inkább dicsekvésből tegye fel (szandekosan nem ki​:joy:) mint sajnálatból! :thinking::joy:

Nekem is mindig van egy valamiért. :grin:

2 kedvelés

Elraktam a dobozaikba mert már én szégyelltem magam miattuk magam előtt is​:pensive:
Na meg aki volt nálam ennyi volt hú bmeg te megszállott vagy :rofl::rofl::rofl:

Boldog nyugdíjas évek, már mindenen túl, csak a shopping, én is oda tartok. :rofl:

1 kedvelés

Csak a munka :rofl:abból van a szórakozásom :grin:
Ne viccelj,el se fogom érni a nyugdíjas kort :rofl::rofl::rofl:

Hát én nem tudtam, hogy figyelni kell rá és tévedésből elsőre sikerült :sweat_smile:
Pont az tűnt fel elsőre, hogy milyen simán, selymesen gőzöl, minden fitten megy.
Van az a módszer ami állítólag biztonságos, hogy kihúzod a lébeömlőn a vattát és úgy vágod le. De nem tudom, én mindig szemre vágom, begyömöszkölöm és jó.

5 kedvelés

Nagyon jó :slight_smile: Én is így csináltam és befolyt a leves :slight_smile: Nekem csak úgy megy ha kicsit betömködöm a lyukba belülről, vagy függőlegesen lecsapom a lyuk előtt a vattát lefele. De jó látni, hogy azért nem feltétlen kell figyleni rá :slight_smile: De igen, erre gondoltam, hogy olyannak kellene lennie, hogy berakod mindeféle technikázás nélkül és jó :slight_smile:

4 kedvelés