Hát, ha kb. 13 év releváns… Komolyabb negatív tapasztalatom nem volt az elektromossal, inkább pozitív. Az analógos reggeli köhögőroham pl. megszűnt, nem büdös az ember, stb. Néha, nagy ritkán előjön az orromban ilyen pattanásszerűség (másnak volt már ilyen?), ami pár nap alatt magától megszűnik. Talán az e-cigitől van, talán nem.
Én is sokat használom (különösen munka közben), nem mérem, naponta hány ml. megy el, mert váltogatok 2-3-4 ízt. De azokban az években sem számoltam, amikor kizárólag M-Type-ot szívtam. Amint olvasom, nem vagyok egyedül azzal, hogy szinte mindig a kezemben van a készülék, de ha olyan helyen vagyok, ahol nem lehet használni, azért nem akadok ki pár óra után.
12 mg-ról indultam, 6-osra sikerült csökkentenem. Amikor próbáltam 3-ast, az már kevésnek bizonyult. Erről eszembe jutott még egy negatívum mégis, hogy amint teljesen lejöttem az analógról, elkezdtem lassacskán hízni, észrevétlenül feljött pár kiló. Tartok tőle, hogy ha még jobban csökkenteném a nikotint, az újabb plusz kilókat jelentene.
8 kedvelés
A hízás nálam is beindult sajnos, és miután csökkentettem még jobban.
5 kedvelés
Szerintem igazad van.
7 kedvelés
Servusz Zoli76 ! Szervusztok !
Bizony a pécsi , nem is vettem mást. Amikor kezdtem azt hiszem 7.50 egy doboz , majd 8,50 egy jó darabig, és utána felment 12,50 re, az elég hosszan tartotta magát , és utána elszaladt a ló …
5 kedvelés