A nikotin megszokása és csökkentése

Én nem tudom, ti hogyan tudok vépelni erős(ebb) leveseket, mert mindig 4-esre keverem amiket mtl-ben tolok..
Múltkor kevertem egy flaska tpa ry4 asian-t 8-asra, de ez már rendesen kaparja a torkocskámat…:grinning_face:
Az alany, kayfun lite plus, a tekerés benne egészen le van tolva. Majdhogynem éri a levegőzőt. Igy a th minimalis benne.

0.80 ohm-hoz képest, 14.7 watt nem egy hűdehó nagy teljesítmény.

10 kedvelés

Minden csak a megszokás kérdése … Van egy szám a fejünkben ,ha el tudjuk engedni akkor lehet lejjebb faragni a nikotint észrevétlenül.. Viszont ,ha hozzá szokik a szervezet egy mennyiséghez és azon felfelé módosítasz akkor azt egyből megérzed ..

7 kedvelés

a lefelét is megéred :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Semmit nem éreztem belőle.. sem én sem az accony sem a gyerek… Nyilván nem 18-20 rol egyből 4 esre kell váltani .. lefelé a fokozatosság elve mindig működik

7 kedvelés

Én megérzem azt is ha 3,5ről 3ra csökkentem, sajnos

7 kedvelés

Fura .. főleg ilyen kis mértékben..

6 kedvelés

ezesetben ez 16.66% csökkenés ám​:index_pointing_up:

6 kedvelés

Próbáltam 18-ról 12-re…
Átkozottul veszélyes volt :roll_eyes:

9 kedvelés

Át kell állni dl re gyorsan elengeditek ezeket a számokat . :rofl:

9 kedvelés

Nekem dl-ben is kéne a 12 meg egy Vader típusú oxigenerátor…:roll_eyes:

6 kedvelés

Dl-ben négyesnél már hüppögök tőle :joy:
Mtl az mehet 7-ig :grin:

7 kedvelés

12mg-mal kezdtem, most 8mg. Ez egyenlőre marad!!

6 kedvelés

2012-ben szívtam 36-ost is…mondjuk Halmizerből, az meg azért nem volt egy top :roll_eyes::sweat_smile: 1.8 ml jó esetben, max a fele folyt ki, 12 wattnál már hörgött.
Expromizer-ből már nem tenném…:grin:

8 kedvelés

Én 18-al kezdtem pár éve stabilan 6mg…

7 kedvelés

2012-ben még a barna szofit szívtam!! Azt sem tudtam létezik a vape!:smiling_face_with_tear:

6 kedvelés

Én is vissza szoktam full, 14-ben…nem volt elég az akkori kezdetleges vape. Meg egyebek…

3 kedvelés

Elfogyott a lötyi? :rofl:

3 kedvelés

Bekokszolódott a BUD :rofl: hosszú…:wink:

4 kedvelés

Én 1 nél tartok, a következő szint a 0…

9 kedvelés

4,5 évig szívtunk 18mgost.. legutolsó keverésem dl re 4 mg .. MTL re 7mg … :heart:

8 kedvelés