2-3 vagy 5-6?🙂

NĂĄlunk az asszony sĂŒtni szeret, Ă©s tud is, Ășgyhogy mondtam neki, nyugodjon meg. :slightly_smiling_face: Én nem kĂ©rdezem a sĂŒtƑs cuccokat, Ƒ se kĂ©rdezze a Vaper cuccokat! :rofl:

11 kedvelés

van igazsĂĄg ebben :rofl::grinning_face::grinning_face::+1:

4 kedvelés

Sziasztok!
Nekem nĂ©gy szettem van, nem is tervezek bƑvĂ­tĂ©st, itthon dl-ezek de ha megyek melĂłzni vagy vendĂ©gsĂ©gbe akkor mtl-t viszek magammal, termĂ©szetesen ha majd az idƑ mĂșlĂĄsĂĄval tönkre megy valami, azt pĂłtolom!

9 kedvelés

Nålam az a baj még most is keresem az igazit :smiling_face:

14 kedvelés

@Zolika balról az elsƑ kettƑnek mi a neve?:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Köszönöm a vĂĄlaszokat​:slightly_smiling_face:Sokan nem tettetek fel fotĂłt​:cry:pedig szĂ­vesen nĂ©zegetnĂ©m​:slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Mondjuk ezek régebbi képek, mindig våltozik az aktuålis felållås :rofl:

8 kedvelés

Nekem az a vĂ©lemĂ©nyem,ha az ember megtalĂĄlja a neki legmegfelelƑbbet akkor abbĂłl kell több,a többi meg mehet,megĂĄllapodtam 2 modnĂĄl amik kezdetektƑl kĂ­sĂ©rnek rendĂŒletlen Ă©s 2 Taifun Gtr rta-nĂĄl,mert nekem Ƒk jöttek be egy rakat mtl rta utĂĄn,persze semmi sem vĂ©gleges Ă­gy Ășton van 1 rta,1 rda Ă©s egy csƑ mecha csak hogy kerek legyen a vilĂĄg​:slightly_smiling_face:

10 kedvelés

De honnan tudod mi a legmegfelelƑbb, ha nem prĂłbĂĄltad ki az összeset? :thinking: :rofl:

2 kedvelés

Az Ă­zlĂ©svilĂĄgom kitapasztaltam,Ă©s utolsĂł 5-6 mtl rta vĂĄsĂĄrlĂĄsnĂĄl adottak lettek a követelmĂ©nyek​:slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Ijoy captain pd1865
Smok x priv :blush:a zöld a melĂłs,gondolom lĂĄtszik rajta​:rofl:

2 kedvelés

@Ispy nagyon szĂ©pek​:slightly_smiling_face:
A 2.képen mi a fehér neve?

1 kedvelés

Asmodus colossal

2 kedvelés

Felolvastam a férjemnek.
Majdnem leesett a szĂ©krƑl :rofl::rofl:
AztĂĄn teljesen igazat adott Neked.
De a biztonsĂĄg kedvĂ©Ă©rt rĂĄkerdezett tƑlem, hogy ugye Ă©n azĂ©rt ennyire nagyon nem
?
Megnyugtattam, hogy elég ez.

17 kedvelés

2 :slightly_smiling_face:

16 kedvelés

Az idƑ elteltĂ©vel jönnek mennek de maradok ĂĄtlagban hƱ min 1,2,3,4,5,:face_with_hand_over_mouth::slightly_smiling_face:

10 kedvelés

MĂĄr az 5-6-nĂĄl tartok​:heart:1 Ă©v

7 kedvelés