Sziasztok! Alaplé keveréséről szeretnék némi infót szerezni. Próbálkoztam már a Keverdék használatával, de meg vallom az igazat, hogy ez a része nekem még kínai. Ebben a formában szoktam rendelni:
Kétféle verzióban is érdekelne a hogyanja: 50/50, mint ahogy a mellékelt képen is látható vagy 70 PG/30 VG arányban. Az aroma hozzáadásával én már tisztában vagyok és azzal már eltudok magam is bohóckodni. Főleg azért is fontos kérdés ez számomra, mert jómagam már szeretnék túllépni a “megfogom az alapot és belenyomom az aromát és lesz amilyen lesz” szinten. Segítségeteket előre is köszönöm!
A legfontosabb kérdés:
Milyen mg/ml töménységű nikotin booster-ed van amit használnál a keveréshez és ez a nik milyen alapban van most? PG, VG vagy 50/50
Csupán ird le miből mennyi van, hány ml-t szeretnél keverni, és milyen nik erősségű legyen a kevert liquid-ed. Majd aztán kiszámolom neked. Lehet igy könnyebben fog menni a dolog…
Igen. Mindig van valami lényegi információ, ami kimarad, mikor kérdést teszek fel. Konkrétan nincs semmilyen NicBooster nálam, csak elfelejtettem hozzá tenni, hogy 20 mg/mm-esből kivitelezhető-e? Mivel az esetek javarészében ez a max mennyiség, amivel találkoztam a webshopok kínálatában.