18 mg-os alaplé kikeverése

Sziasztok! Alaplé keveréséről szeretnék némi infót szerezni. Próbálkoztam már a Keverdék használatával, de meg vallom az igazat, hogy ez a része nekem még kínai. Ebben a formában szoktam rendelni:

Kétféle verzióban is érdekelne a hogyanja: 50/50, mint ahogy a mellékelt képen is látható vagy 70 PG/30 VG arányban. Az aroma hozzáadásával én már tisztában vagyok és azzal már eltudok magam is bohóckodni. Főleg azért is fontos kérdés ez számomra, mert jómagam már szeretnék túllépni a “megfogom az alapot és belenyomom az aromát és lesz amilyen lesz” szinten. Segítségeteket előre is köszönöm!

5 kedvelés

Nem értem, mit szeretnél… Ez egy előre bekevert nikkes alap… Ilyet szeretnél saját magadnak keverni alap összetevőkből (PG, VG, nic)?

8 kedvelés

Itt az összetevőkbölől való kikeverést értettem, ahogy írtad. PG,VG, és nic triumvirátusából

6 kedvelés

VapeDiy
Kék ikon,ott van minden adat amit szeretnél hozzá,csak meg kell jelölnöd milyen alapot szeretnél.

7 kedvelés

Milyen nick ből?

4 kedvelés

Az is ott van :winking_face_with_tongue:

6 kedvelés

Hány mg-os a nikked és mennyit szeretnél, hogy legyen? Mekkora mennyiségben?

6 kedvelés

Én tudom!! De mondta nem akar keverdét!!

5 kedvelés

Akkor papír,ceruza és számolgatás :man_shrugging:
100 ml 70 vg-30 pg nem olyan nehéz kiszámolni ,az 50-50 meg gondolom adott :winking_face_with_tongue:

5 kedvelés

Persze és honnét tudjam milyen a nickje??

6 kedvelés

Értettem.
De ha nem akar keverdét akkor tudnia kellene.
Én befejeztem.

6 kedvelés

Na azért nem nagyon kínai a keverde

Adott a 3 alap anyag

PG
VG
Nikotin

Első lépés itt be állítod hogy milyen arányú kész Liquidet szeretnél

Második lépés be írod,hogy mennyi mennyiséget csinálnál ,ha nincs ott amennyit szeretnél akkor klikk a 10re és írd be

Lépés három kiválaszttod a nikotinod erősségét és hogy milyen pg-vg arányú az általad megvett nikotin ,ha nincs ott akkor szépen ez is beírható

Lépés négy itt meg adod milyen nikotin erősségű legyen a kész alap leved ,ha nincs a felkínált opciók közt akkor itt is klikk a 0ra és írd be

És végeztél is

9 kedvelés

A legfontosabb kérdés:
Milyen mg/ml töménységű nikotin booster-ed van amit használnál a keveréshez és ez a nik milyen alapban van most? PG, VG vagy 50/50

5 kedvelés

Csupán ird le miből mennyi van, hány ml-t szeretnél keverni, és milyen nik erősségű legyen a kevert liquid-ed. Majd aztán kiszámolom neked. Lehet igy könnyebben fog menni a dolog…:grinning_face:

3 kedvelés

Ez így túl egyszerű barátom .. tanulni fejlődni kell… Mindig előre :heart:

6 kedvelés

Megint az nincs itt aki feltette a kérdést. :saluting_face:
nervous spongebob squarepants GIF

8 kedvelés

Kicsit fura, mert a beszélgetés elején itt volt sokáig, mégsem osztott meg több információt!!

5 kedvelés

Breaking Bad Thinking GIF

6 kedvelés

Igen. Mindig van valami lényegi információ, ami kimarad, mikor kérdést teszek fel. :sleepy_face: Konkrétan nincs semmilyen NicBooster nálam, csak elfelejtettem hozzá tenni, hogy 20 mg/mm-esből kivitelezhető-e? Mivel az esetek javarészében ez a max mennyiség, amivel találkoztam a webshopok kínálatában.

4 kedvelés

a legfontosabb , hogy milyen nikotin erősséget szeretnél elérni ..

4 kedvelés