18 mg-os alaplé kikeverése

18 mg-ost. De gondolom nem kevés kell bele. Mármont boosterből

3 kedvelés

Kurva sok .. de viszont kevés alap lé :joy:

3 kedvelés

1 liter 50/50 18mg -os alaplé

Ha a legolcsóbb bossterrel számolok ami még itt ott vehető akkor kb 30000 Ft-ra jön ki ..

Magyar dohányboltban ez kb 56-60k

Ha pl a Liquidhall árakat nézem akkor 45000

Soknak tűnik , de 1 liter nem egy havi adag MTLben .. gondolom , hogy MTL mert DL-ben tolni 18 mg-ot az embertelen :joy:

Nézzük a dohányzás más formáit .

Cigaretta 1 főre napi 1 dobozzal az havi kb 70- 75000 Ft
Töltve mondjuk ez sok tényezős . Legyen egy átlag 45k

Ha valami hevitőst nézek szintén napi 1 dobozzal akkor az is kb 50000 .

Mondjuk aki 18 mg nikotinnal operál gondolom nem napi 1 doboz cigit szívott el ..

4 kedvelés

Bocsánat piszkosul elszámoltam

Nemzeti dohányboltba 1590x90=143100 Ft +kis alap lé szal legyen 144000, Ft … Omg .. wtf ?
Szal majdnem két hónap bagózás ára .. innye bacca meg
Hevitős-böl meg majdnem 3 pfff

3 kedvelés

Szeretnék feltenni egy költői kérdést.
Mennyi 18mg-os alaplével készült liquidet szívtál már el?

6 kedvelés

Nem válaszoltál teljesen a kérdésemre…olvasd újra és fuss neki még egyszer.
Amíg ez nincs tisztázva addig nem lehet megválaszolni a kérdésed​:index_pointing_up:

Srácok szerintem nagy a homály még a kérdezőnél…kár addig minden szó amíg nem ad pontos adatot. Gyanítom, hogy ő sem tudja. Majd ha lesz miből keverni akkor lesznek jó válaszok.

1 kedvelés

Fentebb írtam, hogy egyelőre ilyenből nem vásároltam be, mert magát a kérdést is bután tettem fel abból a szempontból, hogy elfeljetettem odaírni, hogy 20 mg/ml-esből kivitelezhető-e ez a művelet. Mert általában akárhány webshopban találkozok nikotinnal, azt a legtöbb esetben mindig 20 mg-osban árulják

4 kedvelés

1 liter 50/50-es 18mg/ml keverése!! 20mg 50/50-es Boosterből 900ml + 50ml pg+50mlvg!! De ez persze csak akkor igaz ,ha 50/50 pg-vg boostert veszel!!

4 kedvelés

Honnan tudod, hogy a booster (amit még meg sem vett) milyen PG/VG arányú? Na, csak mert egy pontos 50-50, 30-70 PG/VG arányú nik-es alaplé kikeverés a célja. Ami utána még változik/hat az aromázással.

3 kedvelés

Ezért írtam alá!! Az utolsó mondat!!! Gondoltam, hogy erre keresed a vállaszt!!

3 kedvelés

Akárhanyszor vaperkedtem világ életemben 18-assal szívtam. Most is az van itthon, persze előre bekevert formában, amit úgy rendletem meg.

4 kedvelés

Na jó, vegyél boostert és majd fotózd le a rajta lévő cimkét…utána kaphatsz biztos választ a kérdésedre…addig ez csak felesleges szószaporítás

3 kedvelés

Vegyél egy darab 18-as boostert,töltsd fel a kazánodat,szívj bele párat,akkor tudod meg hogy jó e még a 18 neked.
Ez nem nagy beruházás.
A készrekevert az…mindíg gyanúsan kevés.

8 kedvelés

így van…még aromáznia sem kell ehhez. Csak boritani a boostert a tankba és szívni…kivéve ha 100%PG alapú a nik :grin:

3 kedvelés

Megjegyzem… Aki képtelen vagy lusta használni az alkalmazást az vegyen készrekevert e-liquidet! …ez a véleményem

3 kedvelés

Ezt megfogadom!

4 kedvelés

Ok. Akkor olyan lesz vásárolva. Téma lezárva.

4 kedvelés

Csak arra figyelj, hogy ne 100% PG alapú nik boostert vegyél tesztelésre mert az túl híg a használathoz! :index_pointing_up: …minimum 50/50es legyen a PG/VG aránya

2 kedvelés

(Kivéve súlyosabb esetek​:grin:)

4 kedvelés

ne is emlegessük, sosem felejtem el :grin: …thnx 4 U :rofl:

2 kedvelés