nekem pl a levegőzőnél volt egy kis leves könnnyezésde annyi,meglehet vele barátkozni
én itt kezdtem anno a trioval ismerkedni igaz nem most voltcsak nem tudom,hogyan kell múltbéli bejegyzéseket megosztani itt.nem jöttem még rá.
Ha ebben a témában van akkor kijelölöd, rákattintasz az idézésre és mehet is válasz. Ha nem ebben a témában van, akkor ugyanaz (kijelölöd, idézésre kattintasz) majd kimásolod a szerkesztőből és beilleszted abba a témába ahova szeretnéd.
Ha teljes bejegyzést szeretnél megosztani akkor ide kattintva tudod kimásolni az adott bejegyzés linkjét. Majd ahová szeretnéd beilleszted.
köszi szépen megnézem majd
köszi rá nézek majd ez nagy segítség volt eddig nem tudtampedig már egy jo ideje itt vagyok veletek
…sajnos az enyém elsirta magát két nap múlva, pedig ugyan az volt a viszontagságos sorsa mint a Cthulhu Artemis és a klón Cloud 2 tankjaimnak. Egész nap jött velem mind a három tartály.
Viszont végig remek ízeket produkált!!!
Érdekes, ahogy változik a gőzélmény attól függően, hogy hol nyitom és mennyire a légszabályzókat. Talán pont a sok lehetőség (3) egyikén szelel egy keveset, ami elég a megfolyáshoz.
Mindenesetre én ismét így jártam:
esetedben az is szempont lehet (légnyomás miatt), hogy használat közben éppen fent vagy-e egy hegy tetején lévő magas tárgyon vagy itt a béka segge alatt velünk a laposon
Ma “földhözragadt” voltam egész nap, ugyan úgy mint a többi set-em.
Se űrséta, se mélymerülés…
Sajnos nekem a Trio-val nincs szerencsém. Örülnék, ha nem így lenne, mert igen jó ízű tankocska!