nekem pl a levegőzőnél volt egy kis leves könnnyezés![]()
de annyi,meglehet vele barátkozni
én itt kezdtem anno a trioval ismerkedni igaz nem most volt![]()
![]()
csak nem tudom,hogyan kell múltbéli bejegyzéseket megosztani itt.
nem jöttem még rá.
Ha ebben a témában van akkor kijelölöd, rákattintasz az idézésre és mehet is válasz. Ha nem ebben a témában van, akkor ugyanaz (kijelölöd, idézésre kattintasz) majd kimásolod a szerkesztőből és beilleszted abba a témába ahova szeretnéd. ![]()
Ha teljes bejegyzést szeretnél megosztani akkor ide kattintva tudod kimásolni az adott bejegyzés linkjét. Majd ahová szeretnéd beilleszted. ![]()
köszi szépen megnézem majd![]()
köszi rá nézek majd ez nagy segítség volt eddig nem tudtam
pedig már egy jo ideje itt vagyok veletek![]()
…sajnos az enyém elsirta magát két nap múlva, pedig ugyan az volt a viszontagságos sorsa mint a Cthulhu Artemis és a klón Cloud 2 tankjaimnak. Egész nap jött velem mind a három tartály.
Viszont végig remek ízeket produkált!!! ![]()
Érdekes, ahogy változik a gőzélmény attól függően, hogy hol nyitom és mennyire a légszabályzókat. Talán pont a sok lehetőség (3) egyikén szelel egy keveset, ami elég a megfolyáshoz. ![]()
Mindenesetre én ismét így jártam:
esetedben az is szempont lehet (légnyomás miatt), hogy használat közben éppen fent vagy-e egy hegy tetején lévő magas tárgyon vagy itt a béka segge alatt velünk a laposon ![]()
Ma “földhözragadt” voltam egész nap, ugyan úgy mint a többi set-em.
Se űrséta, se mélymerülés… ![]()
Sajnos nekem a Trio-val nincs szerencsém. Örülnék, ha nem így lenne, mert igen jó ízű tankocska!