Köszönöm Viktorom.
Sziasztok.
Büszkén jelentem, így 3 nap intenzív használat után (a többi tankom mosogatószeres fürdőt vett az új jövevény örömére, így a Triót használtam kerek 3 napon át), hogy ez a tank tartja a legtovább az ízeket. Magas watton is csodásan helyt állt. Még szép, hisz rengeteg levegő van benne. Gőze pazarul sok és hűs, pont mint ahogy én aztat szeressem.
Még ugyanaz a tekerés van benne mint 3 napja. Kb. 1 tanknyi jelenleg is pöfékelt liquid van még, így a másik liquid miatt újra lesz tekerve (szerintem még ma). Bekukkantottam, alig kokszos.
Két negatívum van:
- a levegőállítő gyűrűk nehezen tekerhetők (az alsó kettő különösen) így, ha azt kell állítani akkor fogni kell a tankot, hogy fenn maradjon a modon. Vagy egész egyszerűen leveszem.
- a top cap szintén zenész, ha tölteni kell alig akar lejönni, még liquidesen is.
Ezek miatt külön kérvényt benyújtani.
Ám, ha ezeket megszokjuk, akkor egy nagyon ízes, ráadásul tartósan ízes és gőzös tankot kapunk cserébe. A levegőzése széles skálán állítható, így jó szívvel ajánlom a klasszikusan szűk MTL illetve a fél DL kedvelőinek is.
Köszönöm a figyelmet! Szép estét Nektek!
Örülök hogy bevált !Nálam mindkettőnél elég feszes a topcap menete,az egyiknél vigyázni is kell hogy félre ne kapassam.Személy szerint nálam az alsó két gyűrű passzos állása pozitívum .Igaz én tudom őket menetközben is állítani (),de határozottan jobb mint a nautilus 2s esetében ami a zsebemben is sokat elállitódott egy mozgalmasabb napon.Szerintem ez így pont jó,de nem vagyunk egyformák
Hmmm, lehet az egyik pioneert le kéne cserélnem egy triora.
Ugyis régen vettem már tankot.
Köszönöm. Én is örülök, több van ebben a tankban mint azt először gondoltam.
Az elmúlt 3 napban rengeteget állítgattam, így kicsit zavaró volt. De igazad van, jobb ez, mintha zsebben elállítódna.
Pioneer-em nem volt, de szerintem nem fogsz ebben sem csalódni, ha véletlen vennél egyet.
Lehet megvárom a lepetiten a kövi kupon akciót.
De hát még éjfélig tart a 20% off !Amúgy meg 22-3€-ért majdhogynem clone áron adják
Francba
lolz,mindjárt lehet otthon magyarázkodni
Huh, nem jó a kuponkód, mázli.
Hogy-hogy?Nekem csütörtökön összehozott egy 15€ megtakarítást.
Azt írja ehhez nem lehet használni.
Ja látom elvileg sale item,habár náluk mindig ennyiért volt,drágábban sose.Az a vicces hogy Alin meg 35-40€ az ára .
Osztozom örömödben, használd sokáig megelégedéssel! Szvsz a mostani “szorulás” a használat közbeni kopással/igazodással megoldódik.
Köszönöm Kabak. Én is ebben reménykedem. Idővel bekopik.
Sziasztok. Visszatértem a 2.5ös magra, 5 menettel. Szerintem jobb 2es magon. Úgyhogy ez már fix marad. Mostantól 2es magra lesz tekerve.
Ám a lényegesebb dolog amiért most írok az, hogy @Paldeak_Attila említette egyik téma alatt, hogy ez a tank elpusztíthatatlan meg ilyenek. Ezen gondolat kapcsán szeretném megjegyezni, hogy mindenesetre nekem sikerült egy kicsit behoroasztanom tegnap.
A nagyflexet meg kalapacsot kepletesen irtam csak,nem gondoltam hogy be is vetedEzt hogy sikerult osszehozni?Ott alatta pedig meg a levegogyuru is kintebb all,hogy vedje.Nagy szerencsed,hogy nem folyik,azon a reszen szokott izzadni,ha valami nem adja ki
Mikor áztatás után le akartam öblíteni kicsúszott a kezemből. Nekem nem izzad, könnyezik, semmi ilyesmi nincs.
Hajjaj, Kinga igazi tankgyílkos vagy. Ezentúl csak az a tank kaphatja meg az elpusztíthatatlan jelzőt, ami Kingát túléli.