Sziasztok.
Büszkén jelentem, így 3 nap intenzív használat után (a többi tankom mosogatószeres fürdőt vett az új jövevény örömére, így a Triót használtam kerek 3 napon át), hogy ez a tank tartja a legtovább az ízeket. Magas watton is csodásan helyt állt. Még szép, hisz rengeteg levegő van benne. Gőze pazarul sok és hűs, pont mint ahogy én aztat szeressem.
Még ugyanaz a tekerés van benne mint 3 napja. Kb. 1 tanknyi jelenleg is pöfékelt liquid van még, így a másik liquid miatt újra lesz tekerve (szerintem még ma). Bekukkantottam, alig kokszos.
Két negatívum van:
- a levegőállítő gyűrűk nehezen tekerhetők (az alsó kettő különösen) így, ha azt kell állítani akkor fogni kell a tankot, hogy fenn maradjon a modon. Vagy egész egyszerűen leveszem.
- a top cap szintén zenész, ha tölteni kell alig akar lejönni, még liquidesen is.
Ezek miatt külön kérvényt benyújtani.
Ám, ha ezeket megszokjuk, akkor egy nagyon ízes, ráadásul tartósan ízes és gőzös tankot kapunk cserébe. A levegőzése széles skálán állítható, így jó szívvel ajánlom a klasszikusan szűk MTL illetve a fél DL kedvelőinek is.
Köszönöm a figyelmet! Szép estét Nektek!