Zeus X RTA Build deck elszíneződés

Szerintem finomabb,és mivel műanyag,ezért nem karcol. Majdhogynem políroz. De csak majdhogynem.

Megszokták adni, hogy gritszám hogy mennyire kemény, nagyobb szám az finomabb, azaz simább felület ha lekezeled vele.
Pl kés élvezésnél 40,120, 200, 400, 800 és kész utána meg egy 3200 belefér.
Vape akkor ugyanez, kevésbé érdes smirgli lappal megküldeni.

1 kedvelés

Recka gyártó szürke kivitele 2000-3000közt van a zöld pedig 3500 felett és igen csiszoló. De alumínium por van benne nem szemcse a barnában más anyag található de ténylegesen polírozást közelíti a barna kivitel is én volframacélt, chróm acélt és egyebeket takarítok ezekel meg utoljára modot és íme

2 kedvelés

Sajna nekem fényszóró meg motorblokk, csavarok a valid közelmúltban előfordult problémák, nem a bagóm… :joy:

Na, megkíséreltem erőszakkal eltávolítani, a drótkefe többé kevésbé megoldotta a problémát, de nem teljes a kép, van még vele bőven munka.
A smirgli nem segített nagyon, nem egyenes felület annyira, így necces volt használni…
Gyanítom, hogy egy dremel lenne az ideális eszköz, csak nincs…:smiley:

Áztatás után könnyebb leszedni.

Igy elsőre nekem is ráégett koksznak tűnik…:grin:

Csak egy tipp… lefogató csavarokat nézted ? Nincs megmenve a menet a csavar végén, már úgy értem, azon a ponton, ahol épp szoritania kellene?

Figyelitek…? A megégett pontok, mind a lefogató csavarok mellett vannak közvetlenül… ebből gondolom, h a lefogatásnál lehet a gond…:thinking: a túlsó lefogató csavarok végei égettebbek mint az itteniek…

Ott melegszik át a tank legelöbb, ezért oda ég rá legelőször.

1 kedvelés

Kétlem, hogy a csavaroknak köze lenne hozzá, leszedtem a piszkot Obis drótkefével(akkora mint egy fogkefe), körültekintőbb leszek, ha a csavarmenetekkel gond lesz, hát akkor kuka lesz szegény, ekkora lukat én nem fogok újrametszeni azt biztos…:smiley:
Utódot használtan egyre kevésbé merek majd keresni ezekután…:smiley:

2 kedvelés