Wotofo Profile M RTA- help 🙂

Sziasztok!
Ma vásároltam egy Wotofo Profile M RTA-t (mesh), vásároltam hozzá SS mesht is, mivel a kanthalt nem bírom.
Hazaérve szépen megtisztítottam, összeraktam, vattáztam stb,minden rendben a tankkal, egy dolgot kivéve. Használat közben pattog a számba a forró e-liquid.
Mit ronthattam el?
Lost Vape Grus modot használok, 50 w-on ( dobozon 50-80w ajánlott az SS meshhez), tankhoz járó, megfelelő vastagságú vattát használom.
Esetleg mivel szünetethetem meg a problémát?

A válaszokat előre is köszönöm :slightly_smiling_face:!

2 kedvelés

Szia,

első gondolat: kevés a watt. Második: kevés a vatta.

Általában ezek szokták okozni a fröcsögést.

5 kedvelés

Szia!

Szerintem vattázás probléma.

4 kedvelés

sajnos az ss mesh ilyen…a ni80 a te mesh lapod :slight_smile:

1 kedvelés

Szia!
Mint ahogyan már írták előttem is, a vattázás lesz a probléma forrása, sajnos oda kell figyelni rá, ellenben hogyha sikerül akkor egy igazán földöntúli élményben lesz részed.
Itt egy videó a vattázáshoz, remélem segít, mert igen hálás és bocijó kis kazán. :slight_smile:

3 kedvelés

Köszönöm szépen mindenkinek a tippeket​:slightly_smiling_face:!
Mindenképp megpróbálom újravattázni, Jani által csatolt videó alapján vattáztam, de lehet valamit benéztem.
Szóval első körben újra vattázás + sűrűbb liquid, több külföldi fórumon is említették, hogy ez is okozhatja+ 50 w helyett 70-80w teljesítmény.
Ha ezek nem segítenek akkor Feri tippjét próbálom, cserélem az SS-t, ni80 ra, igaz nem tudom hogy reagálok majd rá, még nem próbáltam, kanthaltól viszont azonnal szárad és szűkül a torkom.
A fejleményekről természetesen beszámolok majd​:slightly_smiling_face:.

2 kedvelés

Várjuk a fejleményeket! :slight_smile:

2 kedvelés