Sziasztok!
Ma vásároltam egy Wotofo Profile M RTA-t (mesh), vásároltam hozzá SS mesht is, mivel a kanthalt nem bírom.
Hazaérve szépen megtisztítottam, összeraktam, vattáztam stb,minden rendben a tankkal, egy dolgot kivéve. Használat közben pattog a számba a forró e-liquid.
Mit ronthattam el?
Lost Vape Grus modot használok, 50 w-on ( dobozon 50-80w ajánlott az SS meshhez), tankhoz járó, megfelelő vastagságú vattát használom.
Esetleg mivel szünetethetem meg a problémát?
Szia!
Mint ahogyan már írták előttem is, a vattázás lesz a probléma forrása, sajnos oda kell figyelni rá, ellenben hogyha sikerül akkor egy igazán földöntúli élményben lesz részed.
Itt egy videó a vattázáshoz, remélem segít, mert igen hálás és bocijó kis kazán.
Köszönöm szépen mindenkinek a tippeket!
Mindenképp megpróbálom újravattázni, Jani által csatolt videó alapján vattáztam, de lehet valamit benéztem.
Szóval első körben újra vattázás + sűrűbb liquid, több külföldi fórumon is említették, hogy ez is okozhatja+ 50 w helyett 70-80w teljesítmény.
Ha ezek nem segítenek akkor Feri tippjét próbálom, cserélem az SS-t, ni80 ra, igaz nem tudom hogy reagálok majd rá, még nem próbáltam, kanthaltól viszont azonnal szárad és szűkül a torkom.
A fejleményekről természetesen beszámolok majd.