Wotofo Single Clapton M Coil#D15 porlasztóval kapcsolatban lenne kérdésem. Elsősorban @gangsta_gergo -höz intézem a kérdést, de bárki aki tud rá választ, használt már ilyen porit, ne tartsa magában a tapasztalatait, véleményét.
Ez direkt ilyen köpködős, fröcsögös fajta, vagy csak selejtes ez a pori? Eddig csak egyet próbáltam ebből a fajtából.
Ajánlott 45w-55w. Próbáltam 30w-55w-ig, de mindig köpköd, fröcsög a szívás elején és gyakran közben is. Ha gyengén szívom, ha erősen. 4. tankolásnál járok, kissé már enyhült a jelenség, de még mindig jelen van.
Lehet, hogy nem lenne hülyeség a porlasztók lyukainál a látszó vattát tűvel mindenhol kicsit megmocorgatni, “bolyhosítani”, lehet hogy túl tömör (álltában is), azért hajlamosabb köpködni a rendszer.
Ha kifogy a tank megpróbálom. Amúgy a hűsítés sem igen jön át ezzel a porival hűsítős levessel. Az édes és savanyú ízt azt jól adja! Lehet, hogy ez lesz a megoldás!
A megpihent, tömörödött vattának lehet hogy jót tenne, és az ízt is jobban szállítaná.
Ha elteszek egy megtekert, bevattázott MTL tankot, és valamiért nem kerül rá pár hétig sor, abban is összeesik a vatta. Kicsit megborzolom, mielőtt játékba hozom a porlasztók hónapok óta is állhatnak…
Ebben van igazság, nem csak a borban! Ki tudja mikor gyártották. Vajon rajta van a dobozán?Egy ideig @gangsta_gergo -nél pihent. De majd megborzolom, hogy ne legyen borzasztó!
Megborzolom, aztán ha nem segít, próbálok egy másikat. Amúgy most, hogy már a 4. Tank felénél járok, mindha kezdene javulni. Kevesebb a fröcsögés. De az első tanknál szörnyű volt.
Fröcsögös csak akkor van jelen ha a porlasztó átengedni a liquidet. Esetleg megpróbálhatod, hogy tank alját letekered és az ottt összegyűlt liquidet kitörlőd. Visszatekerés után ha ugyanúgy összegyűlik a liquid az aljában akkor fix, hogy átengedni a levest amin a borzolás segíthet.
Lehet annyi is elég, hogy egyszer-kétszer szívás nélkül ráizzítasz. Valószínűnek gondolom, hogy itatásnál kapott picit több liquidet annál, mint amit elbírt volna.
Már próbáltam szívás nélküli izzítást is. Nem jött be. Ezért inkább próbálok majd egy másikat is, lehet hogy ez a pori selejtes lesz. 500puff van már benne és még mindig nem hagyta el a fröcsögést, csak csillapodott, enyhült, pedig meg is borzoltam, rá is izzítottam többször is.
Felnyomtam 60w-ra, ennyit enged SMART módban a GTII. Persze 5w-onként emeltem a teljesítményt 40w-ról. Na nem égetett meg (ettől féltem, hogy fájni fog ) nem fröcsögött 60w-on. Pár slukk után visszavettem a wattot 45-re. Enyhült a tünet, de nem gyógyúlt meg teljesen.