Elromlott porlasztó? Elromlott tank?

Sziasztok!

Kb. 1 hónapja élvezem a gőzölés örömeit, és a Ti segítségetekkel indultam el. A mai nap egy olyan problémába ütköztem, miszerint kicseréltem a porlasztót (kettőt is), és az elején égett ízt ad, és nincs hangja ahogy szívom. Eddig volt egy kis “gépi” hangja. Amikor leszedem a tank tetejét (mint amikor tölteném bele a liquidet), és visszarakom, akkor rendesen működik egy pár szívás erejéig.

Mod: Innokin Coolfire Z80
Tank: Doric Astra Clearomiser Voopoo
Porlasztó: ITO V2 Coils Voopoo

Semmi más nem változott, 2 hete ugyanígy cseréltem porlasztót, akkor rendben volt minden.

Van ötletetek? Vagy mit ronthattam el?

Köszi előre is!

4 kedvelés

Lehet nem te rontottad el,hanem a porlasztót a kicsi kínai munka végén rakhatta össze,és ahogy sikerült úgy ment a dobozba.
Beáztattad előtte ?

8 kedvelés

Beáztatni! Kedves Aranka, beáztatni! És még utána is várni vele keveset szerintem.
De gondolom van egy kis tapasztalat.

6 kedvelés

Még néha megszurkálni kicsit tűvel.

7 kedvelés

Az a baj porlasztóval nincs tapasztalat már,de vennem kell valami olyat hogy felelevenítsem magam vele :joy:

7 kedvelés

Hagytam legalább 20 percig ázni természetesen.

9 kedvelés

De azt nagyon óvatosan … Sajnos annyira gyenge ezekben a mesh lap ,hogy könnyen jön a bam Bam …

5 kedvelés

Majd elküldöm nosztalgiázni a Maze-t. :wink:

5 kedvelés

Dízel Fiesta? :roll_eyes:

4 kedvelés

Kapar-kormol ?
És hánnyal megyen ? :joy:

4 kedvelés

Én is először a porlasztóra gyanakodtam, de amikor ma a másodikat is beleraktam, és ugyanazt produkálta az már furcsa… :sweat_smile:

5 kedvelés

Minddel, báttya :joy: (mondjuk kigyulladt a szegínységjelző befelé, 96 km-t jósol)

6 kedvelés

Az összessel, ami csak van! :grin:
High Speed GIF by Saweetie

5 kedvelés

Azt hiszem 2 x láttam hogy van az enyémben 7 éve :grin:
Amikor megvettem,és egyszer megnéztem mennyit megy el egy tankból :joy::joy::joy:
Olyan 550-600 km max 55 literből :joy:
Megmutatom neki a kulcsot már 10 lityi​:joy:
Hova akarsz má’ menni megint ? :joy::joy::joy:

5 kedvelés

Nekem most 4.1-es lesz az átlagom, mégis fájlalom… :roll_eyes::grin:

5 kedvelés

Kapja a levegőt? Amit írsz, az nálam olyankor fordult elő, mikor véletlen fullra elzartam a levegőzöt. Vagy…ha kettő egymás utáni porival is ezt csinálja, nem tartom valószínűnek,húgy a porik rosszak. Talán a modon állítottál el valamit akaratlanul.

5 kedvelés

Első gondolatom nekem is ez volt.. :hugs:

A folyadék csak egy nyitott “csőben” tud közlekedni, ha a levegőző járat eldugul, a vákum megtartja a “lötyit”…mondjuk pl. addig, amíg ki nem nyitod az utántöltő kupakot, ahol újfent kap levegőutánpótlást a “rendszer”.

Tömör vattánál a lazítás, szurkálás is előre visz, de nyisd meg és fújkáld ki a levegőszabályzó járatot is és nézzük meg mitörténik…:thinking:

4 kedvelés

Tévedtem, 3.86l​:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Nem zártam el teljesen a levegőzőtt, de én is a levegőre gyanakodom.

@Balazs_Samu_Nagy Megpróbálom, köszi!

Biztosan nem a porlasztó a ludas, most beraktam egy harmadikat is, és ugyanazt produkálja… Picit már frusztráló.

5 kedvelés

Ha hazaérek este, megnézem az enyémet, szétszedem,hogy mi lehet a baj.
A mod beállításait addig azért nézd meg :blush:

7 kedvelés