Ez nemis iga!
Cserkészbecsület szavamra esküszöm, hogy így emlékszem.
Jó korán ébredtél.
Nem pisztergálni akartalak.
Hétfőn it is lesz ha minden igaz
Régen vettem vape cuccot shopból ami ilyen gyorsan megérkezett Amit utoljára EU-ból vettem az is kb 10napig húzódott a húsvét miatt. 1-2 év után már természetessé vált a 10-20napos szállítás számomra…valahogy érzésre az “idő is felgyorsult” az elmúlt évek alatt…
Én már alig várom. Sajnos ilyen téren türelmetlen vagyok. Majd jelentkezem ha nem megy valami. A b80 tankja kompatibilis különben azzal a dna moddal amit néztem?
Ez lutri, de nem reménytelen…tesztelni kell vagy találni review-t attól aki már tesztelte…méretre biztos stimmel
Ha ugyanaz a méret akkor a csatlakozó lehet eltérő?
kicsit eltér a boro alsó kialakítása, de itt már 2 gyártó AIO-jában is tökéletesen működött (bp mods és Vandy vape)
A 2ből 2 pedig klassz arány
Lehet ha lesz HC-n jó áron meggondolom ha ez a kezemben van, annyira nem zavar a kiszállítási idő.
Gyűjtsd a pontokat…napi 2 kattintás ha mentve van az adott oldal.
miért ne szállitana a vaporism? én kb 2hete rendeltem minden gond nélkül jött
Az EU oldal nem elérhető, emailben is kérdeztem nincs válasz. Chaten az oldalon még azt írták ameddig nem lesz online az EU oldal, semmit nem tudok rendelni Magyarországra…
nem az eu oldalról kell rendelni, én mindig a cz oldalról rendelek,ugyanugy beirom cimem packetta, és küldik
Értékelsz egy terméket vagy mi az a 2 click?
Az EU oldal le van állítva. A cz oldalon írtam nekik hogy manuális rendelés esetleg,de leráztak. Nem szállítanak Magyarországra csak ha elérhető az EU oldal…
most irtam,hogy én kb 2hete rendeltem,és mindig CZről rendelek, igy van amikor ingyenes a szállitás is és az utánvét is,műkődik és szállitanak is ide! nem kell ezzel foglalkozni kiválasztod megrendeles packetta, és jön. Mióta le van zárva az EU oldal azóta igy rendelem…
De nincs Magyarország a lehetőségek között. Csehországot választod és megadod a magyar címet?
én nem foglalkozok semmivel azon kivül,hogy kiválasztom,hogy melyik packetta pontra jöjjön,nekem is csehország van szállitási cimnek, nem kell foglalkozni vele, úgyis látják hogy nem oda kérted a packettát…
dehogy…csak be kell lépni és rákattintani az aktuális dátumra