Majd kipróbálom legközelebb utánvéttel. Elhittem neked, csak ha leráznak gondoltam a rendelést is stornozzák.
eddig v 3x rendeltem mióta bezárt az eu oldal, én is úgy voltam vele, de jön minden gond nélkül
Köszönöm az infót.
Megvan köszönöm.
júli 1-től indulhat is a gyűjtés.
Addig ne csinaljam?
végülis napi 10 pontért csinálhatod addig is…nem sok +energia
Nekem minden nap 8órakor jelez a mobil, hogy klikkeljek
Igen, mert a főnököm szerint be kellett mennem dolgozni.
Igen, de akkor is előre kell fizetni…
Ha egy átverős shopból rendelsz,akkor az utánvét se tuti.A csomagot úgy se nyithatod ki amíg ki nem fizetted.
Ha meg megbízható shop,akkor nyugodtan utalhatsz előre is.
Ezt mire írtátok? Hol kell előre fizetni?
Már 6 éve is ott vásároltam, aztán amikor bejött a paypal tiltás akkor paypalon fizettem egy általuk megadott random kínai csávó nevére, soha semmi gond nem volt velük, ez nem egy kis webshopocska.
A sourcemore-on.
Igen ettől tartok én is mindig. Hc-t többen is írták hogy megbízható, és ha működik a pont rendszer, teszek egy próbát.
Egy tanács…a hátsó paneljét (de akár a front panelt is, tűzgombtól függetlenül) mindig szépen oldalról csúsztasd a helyére. Szerintem a mágneseknek így jobb mintha 1-2cm-ről csapódna a testre napi több alkalommal. Ez minden hasonló ragasztott mágneses dologra igaz.
Szuper vape élményt kívánok hozzá!
Igazatok volt, a 2mm szűk dl inkább. Majd kipróbálom 1est de az tuti szűk, 1,5-1,6 lenne az igazi mtl-re. De az íze jobb mint a brunhilde és tényleg elfér zsebben.
addig is ragaszd le a légnyílásokat (oldalt is) ragszalaggal egy teszt erejéig 2es afc-nél