Sziasztok. Eddig a vaporism.cz-ről rendeltem ha kellett valami liquiden és akkumulátoron kívül. Ma próbáltam rendelni egy aspire raga aio kit-et de már emailben sem megoldható, semmit nem szállítanak Magyarországra…Tudtok esetleg egy jó alternatívát ahol van választék és nem arany áron hozzájuk képest?
Szia!
A Vape42-őn van feketében.VPN kell az oldalhoz.
Köszönöm, ha nem lesz más akkor ez lesz csak az ár nagyon más mint a másik oldalon,ott 100 euro kb. De köszönöm a segítséget. Ha valakinek van még ötlete ne tartsa magában.
Lehet egy Lost Vape Centaurus B80 AIO lesz belőle. Találtam jó áron a https://www.liquid-aroma.hu oldalon. Most egy odin+brunhilde mtl-t használok csak nem zsebbarát. Remélem ez legalább azt az ízt hozza majd(főleg gyümölcs és mentolt szívok), és elfér zsebben. Megfolyás remélem nem jellemző erre az aio-ra.
Azt kínai shop-ból jóval olcsóbban megveheted:
https://www.sourcemore.com/lost-vape-centaurus-b80-aio-kit.html
Igen néztem én is, de nem bízom a kínai shopban. Előre kell fizetni aztán ha fennakad a vámon vagy elnyeli a posta…egyszer pórul jártam azóta nem merem bevállalni…De köszönöm szépen.
Ez biztonságos shop.A szállítási árban benne van a vámkezelés is.
Mennyi idő szokott lenni mire megjön?
2-6 hét
Akkor tuti kihagyom, ennyire nem vagyok türelmes.
Szia!
Én is csak igazolni tudom, hogy biztonságos, és megbízható a sourcemore.com. Konkrétan nincs olyan készülékem és haverjaimnak, amiket ne onnan rendeltünk volna. Egyre kell figyelni, hogy a Specialpak Line/Estimated 10-20 business days szállítással rendelj, mert ebben benne van minden. Nagy átlagban 2-3 héten belül minden ideért. Ezen kívül a healthcabin.net-et tudom még ajánlani, onnan is nagyon sokat rendelek
Ha nem vagy türelmes,akkor francia shop-okból is olcsóbban meg van:
https://www.lepetitvapoteur.com/fr/tous-nos-kits-cigarette-electronique/13250-kit-centaurus-b80-aio-boro-lost-vape.html?queryID=06b53eea199f74f4a502caa19a6a8479&s=Centaurus%20b
Megnéztem a HC-t, ott csak egy kiszállítási lehetőség van eu dedicated (Li-ion) 14Eur. 10-25days.De ami tetszik az nincs készleten. Ebben a 14 euroban benne van akkor vám és minden?
Rendeltél már innen? Innen hány nap mire megjön? köszönöm a segítséget. Nem ragaszkodom kimondottan ehez, csak egy jó boro aio-t szeretnék mtl-re.
Párszor.Kb.5 munkanap.A kumuluson 50 euró felett ingyenes a szállítás,az első rendelésedre kedvezményt is kapsz,a regisztráció után.De olyan régen volt,hogy nem emlékszem pontosan mennyit.
Ja igen, HC-n az lesz az, a dedicated. Benne van ugyan úgy minden. Ami még kimaradt. Arra figyelni kell, hogy több raktáruk van, Bond-1, Bond-2, stb…, ha más-más raktárukon vannak a termékek, akkor raktáranként számolják fel a szállítási költséget. De általában ugyan ott vannak raktáron, és figyelmeztet is, ha más raktárban van valami.
Ez a sourcemore-ra is érvényes hogy több raktáruk van.
Healthcabin-ról tudsz jókat rendelni és dollárba is lehet fizetni! Ha éppen nincs az bukó, én Wotofo Profile X RTA-t akartam rendelni szivárványba és emiatt csúszott a rendelésem, mert írtam nekik, hogy ráér. Aztán továbbra sem lett így más szín lett belőle végül!
Tegnap megláttam ezt, és most nagyon kísértésbe estem…
Egyszer szeretnék venni de valami normálisat hosszútávra. De ez nagyon bejön nekem pirosban. Max a tankot meg az akksikat később veszem meg hozzá.HC-n elfogyott sajnos,egy helyen találtam csak jó áron de ott csak szürke van…
A B80 1es afc-je igen szűk mtl-t eredményez.
2es afc esetén viszont csak totál elzárt légnyílásokkal adja a számomra tökéletes mtl szíváserőt (ez ugye már a “kinek mi” kategória)
Most várok a 3as afc-be egy szűkítő csövet ami azt 1.5-re szűkíti…elvileg az lesz az ideális. Ha így lesz akkor ötvössel felfuratom az 1es afc-t 1.5-re.
HC szállítás 3 hét…minden sarc az árban és MP szállítja itthon
Ez az AIO is jóáron van HC-n…pirosban is elérhető!
ThunderHead Creations X Mike Blaze AIO 88W Mod (healthcabin.net)
De tudd, hogy ehhez még Boro tank is kell + rba bridge…ami nincs a csomagban, ezért a beszerzése növeli a végső árat