Sziasztok!
Segítsetek nekem megérteni a Voltage modot, és használatát kérlek.
2db 18650 vtc5a val használom thelema questemet. Azt tapasztaltam, hogy nekem szimpatikusabb a VV mód. Valahogy jobban össze tudom hangolni a levegőzést, ízeket, a feszültséggel. Az akksim 35A 3.2-4.2V tud adatlapja alapján, de 3.7-t ír neki a gyártó alapvetően.
Meddig tekerhetem VV-ben? Van összefüggés a gyári adatok és a használat között? Vagy használhtom 5V is? Lesz baja? A mod 8V tudná leadni ugye.
Általánosságban azért a 3,5-4.7 között használnám.
Tapasztalatom alapján egyebként VV-ben jobban bírja a napot is slukkszám alapján.
Köszi!
Varivolt módban a tekercsed ellenállása határozza meg a teljesítményt. Az akku terhelt névleges 3.7 Volt kapocsfeszültségéből állítja elő egy step-up jellegű konverterrel a beállított feszültséget.
Emiatt kevésbé kézben tartható paraméter, nem is divat már
Példa: 1 ohmos a tekercsed, 5 Voltra állítod a modot. Ekkor I=U/R azaz 5 Amper folyik.
P=UI, azaz 55, tehát 25 Watt teljesítmény alakul ki a fűtőszálon.
VariWatt módban a mod ezt szépen kiszámolja helyetted, 0.2 és 3 Ohm közt megpróbálja a megfelelő kapocsfeszültséggel a kívánt teljesítményt beállítani.
Varivolt módban kell a matek, vagy pontos ellenállásértéket kell használni. Szóval jóval nehezebb úgy belőni, na mert hülye ellenállásoknál odasül ám a vatta…
(Ezért sem divat már).
A “jobban bírja” az pszeudo-hatás. Persze hogy tivább bírja, ha a beállított Volt-értéked alapján kapott tekjesítmény pl. valamivel kisebb, mint amit Watt módban beállítasz neki.
A VV módus az akku feszültségét küldi a huzalra/porlasztóra. Hasonlóan működik (vagyis pontosan azt a célt szolgálja), mint az állítható feszültségkapcsolós mechák, illetve anno a kezdő szetteken is csak a voltot lehetett babrálni. Amit az akkuból ki tudsz venni, az max 4.2 volt, annál feljebb ne állítsd, mert gyilkolod csak vele az akkut. De már a 4.2 is csücskös, én 3.8-4 volt között lőném be. Persze attól függ milyen tank és huzalt hajtasz meg vele. Ha sima szálhuzalról van szó, akkor elég a 3.4-3.6 volt is. Ha DL, vagy mesh, akkor mehet a 3.8-4 volt környéke.
Azért érzed jobbnak, mert itt nem az ohm érték alapján lövöd be a wattot, hanem annyi feszültséget engedsz a porlasztóra amennyit Te szeretnél. Ha a wattot állítod, ott viszont a mod kiszamolja, mennyi feszültség kell azon a watt értéken, annak az ohmnak amit beállítottál.
Jut eszembe, a thelema két akkus. Viszont ha sorba vannak kötve az akkuk, akkor a max itt 8 volt, ha párhuzamos bekötésű a mod, akkor nem adódik össze a két akku output feszültsége, abban az esetben lehet 4.2 volt a max. A probléma csak annyi, hogy nem tudható biztosra, ez most hogyan van kötve. Elvileg párhuzamos, de nem merek rá megesküdni.
Amúgy szuper kérdés, ilyet is ritkán tesznek fel.
Ez is igaz. Régen, mikor kijelző sem volt… Érdekes dolgokat lehetett tapasztalni.
Ez a fordított módszer sem rossz, aki érti
Varivoltot egy akkunál is felvihetsz akár 8 Voltra is megfelelő moddal. Ugyanúgy dolgozik a step-up konverter.
Persze egyszerűbb elektronikáknál lehet, hogy az akku kapocsfeszültsége a maximum.
Csak érdekel… Hogy tolsz rá 5v-ot,ha 4.2 a max output? Értem én, hogy felfelé szabályoz, de a feszültség nem lehet több, max csökkenni tud.
Igen. És 5 voltnál 1 ohmos tekerésre 25 watt alakul ki.
Viszont ha elméletben feltolnánk dupla feszre, azaz 10 Voltra, akkor bizony ott már 100 Watt ugrana ki ezért nem felhasználóbarát a VV mód.
Egy folyamatosan csökkenő értéket, hogy tart meg egy fiktív értéken?
Step-up konverter, kapcsolóüzem.
Amúgy még a TC és a VariWatt sem működhetne.
Amit most szívok, 1 akkus mod, 23 watton áll. 0.66 ohm a tekerésem. Ha nyomom a tűz gombot, szépen felmegy a kiadott fesz 3.89 Voltra.
I=P/U, azaz így 23W/3.89V azaz 5.91 Amper.
R=U/I alapján 3.89V/5.91 A=0.658 Ohm, ataz 0.66 ohm. Tehát pontos.
Szóval így szabályoz. Pontos tekercsellenállás-mérés nélkül a Watt mód nem működbe.
A mod az 1 db akkut beállítja egy kapcsolóüzemű táp-jellegű megoldással 3.89 Voltra. (Angolul step-up vagy Boost-konverter, DC-DC konverter)
Huhh mint egy matekérettségi…
Ui:
az akku maximális leadható árama a fék minden értelmes rendszerben. Azaz a kb sacc 80 watt egy nagyon jó minőségű új akkunál. (3.7 Volt 20-30 A).
Ha egy step-up konverter az akku névleges 3.7 Volt 25 Amper tudását felemeli 8 Voltra, itt már maximum 8-10 Amper folyhat. Mert a P=U*I itt is igaz. Szóval a step up-konverter, bár tud emelni feszültséget, a leadható áram viszont csökken, mert a maximális teljesítmény állandó.
Huuuh, az amperrel nem számoltam… Utállak fizika. Köszönöm Zoli.
Köszi Zoli!
Igen sokat tanultam, amit már felejtettem…
Szia!
Segítenél megérteni a leírtakat?
Tudomásom szerint a teljesítmény a leadott feszültség és áram szorzata (P=U*I).
Jelen esetben P=7,64V * 11,57A, ami a számításom szerint 88,3948W.
Nos csak azt nem értem, hogy a 23 wattból az egy akkus modon hogyan lesz cirka 88 watt?
Segítségedet előre is köszönöm!
Elcsesztem, javítom.
Javítva, így a helyes. Köszi hogy szóltál.
Rossz számot olvastam le este a modon.
Ott vannak a helyes értékek.
A példa itt a 0.66 ohm miatt pont nem mutat számottevő feszültség emelést.
1.15 ohmos tankomnál már viszont igen, ott már jobban látszik a Boost, 5.14 Voltra állítja a kimeneti feszültséget 23 watthoz.
Köszönöm szépen a válaszodat.
További szép napot, kellemes gőzölést!
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.