Az volna a kérdésem, hogy mennyi slukkot kellene bírnia DL felhasználás esetén a 3000mAh akksinak
Mindkettő subohm tank.
Az volna a kérdésem, hogy mennyi slukkot kellene bírnia DL felhasználás esetén a 3000mAh akksinak
Mindkettő subohm tank.
Watt és puff hossz függő.
Ah, oké már hozzáírtad
Nincs igazán erre képlet. Én személy szerint sose figyelem ezt mert amint 50% körülire esik az akku kapacítása már cserélem is az akkut.
Kb 300 de nagyon kb…aksi àllapota stb…
400 és 600 sacc. De függ az elektronok aznapi hangulatától
Néhány mod kevésbé kezeli jól az akkut, ez is igaz.
Annak idején dualban 30-35 watton nálam 600 körül volt a Thinkvape Thor Pro-val.
Gondolom kezd össze àllni,hogy ez egy olyan műfaj ahol ahàny ember annyi válaszNekem 3000mh -val 14 Watton 400 slukknàl még sosem volt több.
Lehet hogy némelyik slukkod 2 sec, másik meg 4.3…
Saccolni lehet csak, de kb. az elhangzott nagyságrendek jók.
(Szofiba is mikó finánc vót, ugrott 2 slukk)
Én tudom persze mindenkinek igaza van és senkinek…elég megnézni a véleményeket adott oldalon egy aroma alattna ott dönts
Akkor nálam kb.100 slukk és cserélem az akkut
Van az a tüdő
Átlagban 3s egy slukk
Inkább csak háklis vagyok. Egy-két alkalommal már előfordult, hogy lemerült teljesen az akku. Annyira megviselt az érzés, hogy otthonról csak teli akkuval indulok el 40-45W körül hajtom a single colios RDA-kat szóval bírnia kellenne a 21700-nak. Bááár az utóbbi hetekben átáltam a VariVolt használatra. 3,5V-on úgy érzem jobb élményt kapok mint VW módban
Pedig ez illúzió, illetve ugyanaz, mintha a 3.5 Volthoz passzoló wattszámot nyomnád be
Csak azért kérdem, mert egy korábbi témában
ezt a hozzászólást kaptam @Zsolt68 -tól
És egy másik akksival kapcsolatos témában olvastam, hogy ha az akksi 133 puffot bír csak, akkor már kuka.
Az eredeti áramleadó és energiatároló képességet vedd alapul.
Az akku is saját magához képest kuka.
Egy kisebb súlyú, akár csak 2000 mAh akku pl. eleve egy 15-20 Wattos MTL felhasználásra ajánlható csak. De ott jól teljesít.
Azt elfelejtettem írni, hogy 18650-es akksikat használok.
Mindezt én most is tartom
Megnyugodtam…134-et bírt.
Igen ez a vicces az egészben De valahogy mégis jobb lett