Első E-cigarettának egy Smok Scar-Mini-t választottam és nincs is vele gondom, nagyon tetszik viszont az akku nagyon hamar merül 2-3 óra alatt csutka. 50-60W-on használom és LGHG2 akkuval (1db)
Ez így okés vagy másik akkut kellene néznem, hogy tovább bírja?
Szerintem teljesen rendben van ! Azért javaslom vegyél még abból az akkuból jó párat ! Hamar tönkre megy így mind ! Az jutott még a fejembe , mielőtt nagyobb baj lenne , érdemes lenne egy kétakkus modot minimum beszerezni ehhez a watt tartományhoz ! De mindenki úgy csinálja ahogy jó neki !
Még egy dolog a fejembe jutott ! Én az akkukat 3,6 voltnál lentebb soha nem merítem ! Készülék válogatja meddig engedi meríteni az akkut ! 3.3 volt vagy 3.2 volt az ameddig leengedi , de ott már rezeg a léc ! Önmegsemmisítésbe kezd az akku !
Jó oké, köszi srácok. De ezt valahogy gondoltam is, hogy nyilván a két vagy nagyobb akkus modok komolyabbak ennél, de elsőre nem akartam egyből olyanokat.
Hány Watton lenne akkor érdemes ezt használnom míg nem váltok nagyobb/komolyabb mod-ra?
Az egy akkus modot 25 max 30 wattig javaslom ! De a 30 watt az tényleg a legteteje ! És az sem mindegy milyen terheléssel (ohm) használod ! MTL 1 ohm környéke max 15 watt és bőséges gőz van !
Tartalékban szokott nálam lenni egy 21700-as Foxy One mod Druga rta val.
25-30 wattal 0.6 ohm tekeréssel …ha kedvem támadna felhőt kergetni
Bőven megvan a nap vele
25 maximum. Vagy 30-35, ha ritkásan slukkoksz.
A 21700 mod meg maximum 50-60 Watt.
Dupla 18650 mod 60-75 Watt.
Dupla 21700 mod 80-120 Watt.
Persze ezek az értékek minőségi Lg, Samsung, Sony vagy Pana akkukkal
Egy Geekvape L200 vagy hasonló mod jó is, és nem is vészes árú.
Fehér Tomi mondta videóban, hogy ő 50W körül hajtotta, a porlasztóra 40-90W volt írva én meg kezdőként úgy voltam vele, hogy hát oké, de szerencsére agyban szinten voltam annyira, hogy rájöjjek ez így nem teljesen okés
Jobban jársz , ha fehér tomit jól elfelejted ! Azt is , hogy létezik a földön ! Ő pénzért bármit elmond még a felhasználó kárára is akár … ! Az eseted az élő példa !
Hányok tomikától
Köszi skacok, ma is okosodtam akkor, maradok a 20-25W-nál
Egyébként ez a dolog, hogy ne töltsem a modban az akkut valós? Kikell adnom még 10ezret egy külső akku töltőre vagy bírják kezelni a modok is? Gondolom Tomit az Xtar is szponzorálja, ezért vagyok laikus