Sziasztok! 1-2 hónapja tévedtem ide a liquid hall “botrány” után, hogy úr isten most mi lesz velem címszóval. Azóta nézelődők olvasgatok okosodok.
Látom vagytok páran akik kenik vágják a “szakmát” főleg talán tőlük kérnek műszaki segítséget, a képen látható voopoo argus pro2 imádott kis gépem cserben hagyott. Ahogy látható a két kicsi réz érzékelő közül az egyik nem “ugrik” vissza a helyére. Sajnos igy a pod fejet nem érzékeli. Van aza ket kicsi csavar azt kiszedtem de sajnos nem jön szét maga a mod. Nem tudom járt e valaki igy vagy vmi ötlet hogy lehetne megoldani ezt. Az alját próbáltam szét szedni de nagyon nem akar, videot se igen talaltam a szét szedeserol.
Bármi ötlet tipp segítséget elfogadok, köszönöm
Ha minden kötél szakad láttam a bazár menüben van egy ugyan ilyen gép csak nem fix akksi hanem cserélhető elemes , arra ha ugy van lecsapok
Pedig annak szét kell jönni Nem voltál elég hatékony. Megpróbálnám a helyedben szétszedés nélkül orvosolni. Nem írtad,hogy szorul vagy konkrétan a rugó tört el? A szorulást én kontakt spray vagy valami elpárolgó cuccal próbálnám orvosolni. Ha eltört a rugó akkor passz. @Zoli76 a műszetész beállítású,talán van ötlete.
Szerintem is le kellene jönnie, de az a rugós tű (vagy pin, vagy mérőtű, vagy tüske, egy hülyeség) ha beszorult, akkor 2 eset van: tisztítható alkohollal, benzinnel, kontakt spray-vel, wd40-nel, és akkor újra mozogni fog, vagy pedig berágódott/megsérült, és akkor csere…
Egy ilyen rugós tű komolyabb kivitelben 1800-3000 Ft körüli összegtől indul. (27 fajtát használunk jelenleg…meg a régi típusok, ezek elektronika tesztergépekbe vannak kitalálva eredetileg) Ez biztosan a töredéke csak, de nem is egy örökélet…
Igen sajnos eltört vagy elmozdult a rugó annál a kis erzekelonel , ha fejjel lefele fordítom kicsúszik majd vissza fordítom becsúszik, piszkálnom tűvel néha beáll jó pozícióba de vissza csúszik és ott marad.
Akkor ahogy értékelem helyzetem jobban járok a bazaros géppel, őszintén megmondom egy szerelő guru se vagyok. Lehet igy lesz a legjobb.
Köszönöm segítségét mindenkitől jobb a békesség nem nyúlok bele , főleg hogy nem vagyok egy nagy szerelő bajnok.
Annyi érdekelne esetleg az tudjátok hogy lehetett volna szét szedni ? Se csavar , az alja feszegetessel se akart jönni. Pusztán kíváncsiságból, köszönöm
Ez ilyen bőrhatású dolog nagyon kényelmes volt fogni meg ugy mond ebbe szerettem bele , nagyon vaganyul nezki ,ezt elkezdtem feltepni eleg bitang ragasztoval van oda rakva , gondolom alatta van valami de akkor hogy nezki az egész