Voopoo argus pro2

Sziasztok! 1-2 hónapja tévedtem ide a liquid hall “botrány” után, hogy úr isten most mi lesz velem címszóval. Azóta nézelődők olvasgatok okosodok.

Látom vagytok páran akik kenik vágják a “szakmát” főleg talán tőlük kérnek műszaki segítséget, a képen látható voopoo argus pro2 imádott kis gépem cserben hagyott. Ahogy látható a két kicsi réz érzékelő közül az egyik nem “ugrik” vissza a helyére. Sajnos igy a pod fejet nem érzékeli. Van aza ket kicsi csavar azt kiszedtem de sajnos nem jön szét maga a mod. Nem tudom járt e valaki igy vagy vmi ötlet hogy lehetne megoldani ezt. Az alját próbáltam szét szedni de nagyon nem akar, videot se igen talaltam a szét szedeserol.

Bármi ötlet tipp segítséget elfogadok, köszönöm

Ha minden kötél szakad láttam a bazár menüben van egy ugyan ilyen gép csak nem fix akksi hanem cserélhető elemes , arra ha ugy van lecsapok :grimacing:

5 kedvelés

Pedig annak szét kell jönni​:grin::grin: Nem voltál elég hatékony. Megpróbálnám a helyedben szétszedés nélkül orvosolni. Nem írtad,hogy szorul vagy konkrétan a rugó tört el? A szorulást én kontakt spray vagy valami elpárolgó cuccal próbálnám orvosolni. Ha eltört a rugó akkor passz. @Zoli76 a műszetész beállítású,talán van ötlete.

8 kedvelés

Helló!
Ez csak az elődje, de hátha segít.

6 kedvelés

Szerintem is le kellene jönnie, de az a rugós tű (vagy pin, vagy mérőtű, vagy tüske, egy hülyeség) ha beszorult, akkor 2 eset van: tisztítható alkohollal, benzinnel, kontakt spray-vel, wd40-nel, és akkor újra mozogni fog, vagy pedig berágódott/megsérült, és akkor csere…

9 kedvelés

Én nem mókolnék,simán lecsapnék a bazárban lévőre.

Ha nem javítható,vagy “elugrik a rugó belőle”akkor :man_shrugging:

8 kedvelés

Egy ilyen rugós tű komolyabb kivitelben 1800-3000 Ft körüli összegtől indul. (27 fajtát használunk jelenleg…meg a régi típusok, ezek elektronika tesztergépekbe vannak kitalálva eredetileg) Ez biztosan a töredéke csak, de nem is egy örökélet…

9 kedvelés

Tudtam én,hogy te már láttál ilyet​:grin::grin: Én barbár vagyok az ilyenekhez. Pedig a régi szép idők… Rádió technika évkönyvek :roll_eyes:

6 kedvelés

Ahogy szokták mondani … Nem csak látott,hanem evett is :hugs::heart::joy:

7 kedvelés

Hát…van rá dió :roll_eyes::joy:

5 kedvelés

Na de ,hogy ne csak offoljak mint mindig ..

@Martin_Zambo a cserélhető akkumulátorossal jól jársz a bazárban .. :heart: akkor is ,ha ezt most sikerül megjavítani

8 kedvelés

Aza baj nem találok csavarokat ezen ,a bőr borítást nem szedném le , nagyon csúf lenne de azért köszönöm

6 kedvelés

Próbáltam a spreyt, de sajna nem is aza baj hogy beragadt hanem vissza esik tehát nem marad abba az állásban hogy erzekelje.

7 kedvelés

Akkor az sajna nem menthető, a belső rugó törése miatt. Maximum donorból … :cry:

6 kedvelés

Igen sajnos eltört vagy elmozdult a rugó annál a kis erzekelonel , ha fejjel lefele fordítom kicsúszik majd vissza fordítom becsúszik, piszkálnom tűvel néha beáll jó pozícióba de vissza csúszik és ott marad.

Akkor ahogy értékelem helyzetem jobban járok a bazaros géppel, őszintén megmondom egy szerelő guru se vagyok. Lehet igy lesz a legjobb.

7 kedvelés

Sztem jobban jársz ha veszel egy másik modot,mint hogy javítgatnád.

Nem egy ökör árú technika,és jobb a békesség az elektronikával :grin:

5 kedvelés

Köszönöm segítségét mindenkitől :slight_smile: jobb a békesség nem nyúlok bele , főleg hogy nem vagyok egy nagy szerelő bajnok.

Annyi érdekelne esetleg az tudjátok hogy lehetett volna szét szedni ? Se csavar , az alja feszegetessel se akart jönni. Pusztán kíváncsiságból, köszönöm

5 kedvelés

Az a gáz, hogy ezeket pótolni, ilyen pici méretben

:roll_eyes:

Soccer Fail GIF

5 kedvelés

Szvsz a műanyag borítás alatt lehetnek csavarok.
:thinking:

4 kedvelés

Akkutartónál, 510 aljzatnál stb., táncsak van csavar. Nem hiszem hogy full ragasztott…nem ájfon 19 ez :joy:

4 kedvelés

Ez ilyen bőrhatású dolog nagyon kényelmes volt fogni meg ugy mond ebbe szerettem bele , nagyon vaganyul nezki ,ezt elkezdtem feltepni eleg bitang ragasztoval van oda rakva , gondolom alatta van valami de akkor hogy nezki az egész :sweat_smile:

Hagyom az egészet, rá megyek a bazárban lévő re.

Ez meg bekerül a kütyüs fiók aljára :rofl:

6 kedvelés