Uwell mod szétszerelés

Sziasztok!

Valaki meg tudja mondani hogyan kell ezt szétszedni? Gondolom a tetejét kell levenni, de nem tudom, hogy csavarni kell, vagy bele van préselve. Az a baj, hogy kúpos a pereme és nem tudom megfogni fogóval (meg is karcoltam kissé). Ha aksit rakok bele, azonnal kiírja, hogy zárlat, de az ohm mérője pedig 9,99-et mutat úgy, hogy nincs is rajta semmi. Kicsit megütögetem, akkor úgy tűnik jó, de ahogy megnyomom a gombot, megint zárlatot ír. Lehet a rugónál van érintkezési hiba, de lehet teljesen más is.

2 kedvelés

Szia! Van, amikor belülről, mélyen is van csavar, nézz bele lámpával, legalább kizárod.

4 kedvelés

Szia!

Belülről csak a pozitív pólust látom. Nagyon masszív összeszerelés :joy: . Nem nagyon szokott rajtam kifogni semmi. Belül van az egyik oldalon egy műanyag betét, aminek a széle beleül egy fémlemezbe (azt a lemezt hogyan rögzítették oda, az is rejtély :slight_smile: ). Ha kiakasztom kétoldalt, akkor sem tudom kihúzni lefelé. Egyelőre óvatos voltam, nem akartam etörni. Itt van még két kép, de szerintem ezt képek alapján nem lehet megfejteni. Roncsolás nélkül nem tudom menni fog-e..

1 kedvelés

Szia!

Nincs csavar, össze van nyomva.

5 kedvelés

Szia, köszi!

Király, akkor kell egy flex :joy: . Olyan pontosan van illesztve, hogy nincs olyan éles tárgy amit be lehetne ütni közé. Nem akartam így szétbarmolni, mint a videóban az ember.

5 kedvelés

Szerintem fel kellene melegíteni, és sanszos, hogy szétjön. Betekerni valami puha rongyba, befogni a satuba, felmelegíteni a peremet körbe (gázégő Pl.), kel egy csavar “510” amit belecsavarsz, de legalább 10cm, és egy kontra anya, meg egy nagy alátét, így a csavar fejénél lekontrázod az alátétet, ha ez meg van akkor kis kalapáccsal alulról, felülről, váltakozva kocogtatni a rögzített alátétet, és így talán ki csúszik.

4 kedvelés

Én is ilyesmin gondolkodtam, csak csapágylehúzós módszerrel. Viszont ahhoz is kéne egy 510-esnek megfelelő menetemelkedésű hosszú csavar, amin egy súlyt kéne rángatni. Se ilyen csavarom, sem gázégőm nincs. Mondjuk azt még egy jobbfajta vihargyújtóval lehetne helyettesíteni. Nem tudom, ez milyen menetemelkedés az 510-en?

3 kedvelés

Csak megkérdezem….

Van értelme ?

4 kedvelés

Ha ez a terv van ilyen polírozónak árulják az 510-be lehet belehajtani…

4 kedvelés

(a szerző törölte a bejegyzést)

Amúgy nem sok. Van még néhány mod-om. Ezt valakitől elhoztam régebben, hogy majd talán meg tudom csinálni és kiraláltam milyen jól állna rajta ez:

3 kedvelés

Igazad lenne,de ez így egy veszett fejsze nyele csak.

Dísznek jó lesz,de az meg minek :man_shrugging:

Ha nem működik akkor nálam kuka.

Ha nem jó semmire akkor kutyát hajigálni meg nem kell :blush:

3 kedvelés

ja, az érintkezőt lehet vele polírozni? Vagy mit?

3 kedvelés

Az rta-át az egyik felével a másikkal a cső modot.

5 kedvelés

jaaa :joy:

4 kedvelés

Neem, kutyát sosem hajigálnék. Embert előbb… némelyiket :joy:

5 kedvelés

Gondoltam én is a lehúzóra, vagy kihúzóra, csak nem vagyok képben ezekben a szerszámokban, nem tudom milyen a menet :slightly_smiling_face: azért is írtam, hogy “510:slightly_smiling_face:
Igen, két vihargyújtóval szerintem meg lehet melegíteni felváltva, csak többször kell ismételni, nagy a felület, hamar lehűl.

3 kedvelés

Most beáztattam az egészet izopropil alkoholba, mert ha annyi a baja, hogy belefolyt a lé, mint a videóban is a csávónak, akkor az kioldja. Azért szerintem felesleges volt neki szétflexelni.

Amúgy én sem tudom milyen menet az 510. Lehet ez az apró menet nem is bírná a lehúzót.

1 kedvelés