Voopoo Argus GT 2 kit-et vennék Uforce-L tank-kal.
Honnan tudnék rendelni? Carbon fiber vagy Graphite színben kellene. Mekkora AH akku kellene bele? 3000-es vagy nagyobb? DL használatra. 2 db 18650 azt tudom.
Webshop legyen: megbízható + olcsó + gyors szállítás!
Aliexpress-ről rendelt már valaki?
Voopoo saját online webshopjából?
Eu-s webshop.
Már jojózik a szemem a Google-zástól.
Esetleg ha valakinek van alig használt, és eladná jó pénzért?
Előre is köszi az ajánlásokat!
nem használok védelemmel ellátott akkut mert veszélyesen élek
nem okoz gondot. Minden felhasználó ilyen típusú akkumlátorokat használ a modokban
azért is célszerű töltővel tölteni az akkut mert ezzel se kockáztatod, hogy a mod tönkremenjen. És hát elég sok olyan esetet láttam, hogy az emberek sajnálták rá a pénzt aztán pár hónap múlva jött a dráma “nem működik az eszköz mi lehet a gond” üzenetek
Teljesen össze kéne érnie. Esetleg megpróbálhatod azt, hogy a driptipet kiveszed és beliquidezed hátha csak száraz a gumigyűrű és emiatt nem megy beljebb.
Ahogy néztem a tank fedelén a Drip Tip helye befelé kúpos, tehát a közepe mélyebben van mint a széle, a Drip Tip alja pedig egyenes, az nem kúpos. De majd kipróbálom az általad írt módon beljebb nyomni.
Kettő gumigyürü van Drip Tip-en.
Benéztem. Nem kúpos, csak volt egy kis kondenzátum és amiatt láttam kúposnak. Egyenes! Szóval @gangsta_gergo úgy csináltam ahogyan javasoltad + nyomtam és tekertem mintha csavaros lenne. A végeredmény = PASSZENTOS