Dl-ezni keresnék ecigit kb 20k-ig (nagyon max 25k)
Mit tudnátok ajánlani?
(Vaporessot nem szeretnék mert nagyon sok rosszat hallottam róla)
Tudom hogy kell akku is meg hogy nem jo a keszulekbe tölteni de en most magára a készülékre értettem az árat na meg hogy őszinte legyek nem nagyon ertem ezt a modolást (ha letezik ilyen szó) meg hogy melyik milyen tankkal jó
Minden is kompatibilis mindennel . De sajna egy szett nincs 25 K alat fix . De szerintem külön így
Ja a linken a színekkel ne törődj van más színben is az oldalon .
nem engedi megnyitni mert nem elérhető az oldal nm tudom mert de köszi megnézem őket máshol
Nem tudod megnyitni igen, mert drága Mo. tiltja. URBAN VPN kell chrome bővítménybe meg telóra is ha olyan oldalt akarsz megnézni ahol hasonló dolgok vannak.
Annyi az egész, hogy mikor az URBAN VPN-t használod akkor Szlovákia, Németország vagy bármi más közeli ország legyen beállítva és akkor tudod használni. Chrome-ba szlovskot, telón lengyelt használok mert az ingyenes telon (meg más is)
Köszi
De rendelni attól még nm tudok mert nincs szlovák telefonszámom es s magyart nm fogadja el akkor azt ugy hogy?
Szia! Legegyszerűbb megoldás Opera böngészőt telepíted és megnyílik a Vape világ. Vaporesso nem rossz gyártó. Sőt podban az egyik legjobb! https://juicyvapour.com/e-cigaretta-keszulekek/vaporesso-keszulekek/vaporesso-szettek/vaporesso-luxe-xr-max-2800mah-pod-mod-5-ml-e-cigaretta-keszlet
Melyik oldal ez? Vaprio?
Nem teljesen értem mi a gond a vaporesso cuccaival nekünk (család) és ismerősi körben is nagyon beváltak a készülékeik. Mind pod, podmod, és mod vonalon is.