Kíváncsi lennék a véleményetekre, szeretnék majd rendelni mod-ot.
Azt még nem döntöttem el hogy mtl vagy dl! De szerintem Dl lesz, mert nem szeretem a tömény ízeket. Szóval mindenképp olyat szeretnék, ami mindegyik tankhoz, jó, hogy cserélni tudjam. Ezzel a kettővel szimpatizálok
Szia! Köszi szépen, igen ezt sejtettem, hogy a dl-hez kell a kakaó Hát akkor ezen még rágódok picit. Lehet marad kezdésnek a mtl, kevesebb aromával!
Nekem elég nehéz lesz ízt választanom
Majd kialakul menet közben.
Hello.
Szerintem ez mod és tank függő is, mert pl. nekem van több smok és geekvape modom ami mind a 2 márka kb 30-40 % aksival elmegy 1 nap . De ha átrakom a Vismec modra annál minimum 60-70% per nap és ugyan az a tank (Geekvape Zeus 0.5-0.7 ohm, 30-40w dupla aksis 18650-es modok)
Szia!
Ezekkel a modokkal (Pico) kapcsolatban még egy kérdésem lenne, a benne lévő akkut, csak külön töltővel lehet tölteni, vagy a készülékhez kapott usb-vel is?
Szia!
Köszi a választ, akkor belekalkulálom
Még egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy meg van adva ugye 18650-as akku kell bele, ezek egységesek vagy vannak különbségek, hogy melyik készülékben milyen kell?
Köszönöm, hát most már vacilálok, mert osztottam, szoroztam és együtt az egész eléggé drága. Az a sok kis 2000-eske
A kezdő szettes, amit írtak sokan vaporesso gtx one (elgondolkodtató), mennyi idő múlva nyiffan ki? Ezért is vacilálok a cserélhetős akkus modokon
Szia Ivett!
Nagyon örülök hogy felteted ezt a témát.
Én is a napokban rendeltem meg a GTX One készüléket, előte egy Eleaf Amnis 2 volt nagyon szerettem de nem vigyáztam rá eléggé, még szerencse hogy van itthon vészhelyzetre egy Istick Pico, de nem szeretem szegényt vagy is ha nincs ló jó a szamár is alapon használom most.
Nekem fent áll az esélye hogy a megrendelt GTX One nem lesz ez majd csak 21.én derül ki addig is tűkön ülök és izgatottan várok, nagyon nem tudom mit legyen ha az nem lesz
Szia!
Mi a baj a Pico-val? Csak kíváncsi lennék a tapasztalatokra
Én néztem a gtx-et a vaporism oldalon (ott van) és készülékek terén szerintem ez viszi a prímet (árban is).
Lehet ezt fogom választani végül, csak kíváncsi lennék kb meddig lehet használni.
Ohh csak nem a szívem csücske, egyszerűen nem áll úgy a kezemre, de nagyon hállas kis szerkezet már 3 éve bírja velem, mindig kihúz a bajból hiszen most is itt van velem hogy tönkre ment az Amnis2 ő a vésztartalék. Én évek óta úgy vagyok vele minél egyszerűbb annál jobb nekem legalább is
Sokat pihent mikor megvettem akkor várandós lettem azért nem használtam mindig mire kicsit bele mélyülnék az e-cigibe jönn egy kis manó.
De amiért össze teszem a 2 kezem hogy az analóg cigit nem bírom már a kezembe venni és elszívni meg végképp nem bírom , úgy hogy így őszintén nincs panasz rá.
Ah értem, hát nagyon beleszerettem így látásra ebbe a Pico-ba (amit linkeltem képet). De ez magasabb összeg, mint amit szántam rá. Úgyhogy megfontolom. Az az igazság, a tapasztalat, hogy mindig az első gondolat a nyerő vásárlásnál