Elsősorban azoktól kérdezném, akik használtak már Argus Gt2-t (esetleg Uforce-L tankkal), hogy milyen beállításokkal szokták használni? Természetesen mindenkitől szívesen fogadom a tanácsokat.
Jelenleg 0,15ohm-os porival használom 60w-on fél levegővel. Jó-jó, de nem az igazi.
Látom a Te Drip Tip-ped is kicsit kiáll. Nekem sikerúlt teljesen benyomni.
Minél nagyobb az ellenállás annál kevesebb watt kell neki?
Valóban kiáll de annyira nem zavar
Én azt az irányt követem, hogy az ajánlott maximum alatt használom így talán “tovább” bírja
Én is alacsony watton indítottam, 40w-on és alatta gyengének éreztem az ízeket. 50-60w között próbálgatok + levegőszabályozással játszok.
Nekem sokat segít a levegőszabályzás. Illetve a liquidtől is függ mennyire tudja átadni az ízeket. De persze ott van még az esetleges porlasztó gyártási hiba is
Hali! Azt vettem észre, hogy a MOD-ban a két akku nem egyformán merül. Az egyik 54% a másik 61% Mi lehet ennek az oka? Vagy ez normális? Ez az akkuk első használata teljes feltöltés után.
Továbbá a kijelzőn a V az 0.00 értéket mutat, de miért? Azért mert SMART módban használom?
nincs ezzel még gond így…viszont én nehezen törődnék bele, hogy 133 puff kb felére szívja a 2x18650et …0.2 Ohm alatt már érdemes lenne 2x21700ra váltani
Nyomd a tűzgombot és változik a V
Köszi @Zolika! Szóval a V érték csak akkor változik, amikor éppen aktív használatban van. Én is gondoltam erre, csak nem néztem. Meg aztán nem vagyok kaméleon, sem csiga, hogy miközben szivom a gőzt rálássak a kijelzőre. Majd a tükör előtt állok és megnézem.
Ezt kifejtenéd bővebben kérlek? Nem jó akkut vettem?
Ilyen van benne:
Első töltésnél ezt az értéket jelezte a töltő amikor végzett:
önmagában semmi baj az akkuiddal…de egyszerűen a 0.13 Ohm teljesítményhez már megfontolandó az ennél komolyabb teljesítményre képes akku.
Mivel a mod-od csak 18650est képes fogadni így a 21700as akku esetedben nem megoldás…
Szóval akkor használjak 0.2ohm ellenállás feletti porikat, hogy az akksi tovább bírja?
Igen. Nagyobb ellenállás kisebb watt igény. Kolléga arra célzott, hogy megfontolandó lett volna olyan modot venni ami 2 db. 21700-as akkuval működik.
Vagy egyszerűen több akkut használsz egy nap. Azzal sincs semmi gond
Köszönöm @Zsolt68 @Lapaj @gangsta_gergo !
Nem lógok rajta egész nap, úgyhogy csak elbír két napot. A Vaporesso Sky Solo Plus-al 1 napot elvagyok, pedig az csak 1 db beépített 3000mAh akkuval rendelkezik. Ja és van még 2 akkum pluszba az Argus Gt2-höz.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.