Most jött szembe eme videó, így estére jó nézelődést!
Nagyon várom szerintem azonnal mégis veszem …
Hoppá, az meg sem fordult a fejemben, hogy egy leendő vásárlás cunamit indítok el vele!?
Bizzunk benne V3 minit javítják! Hogy a deck szétugrik nem kis hiba. Ha a levegőző pin tömítés nem tökéletes esetleg elkopik érdekes is lehet. A melegedés is kínos szitu.! De a lényeg jól megpakolták a dobozt!
Ezért mondtam hogy MAJD MEGVESZEM
Engem nem varázsolt el de miért mindegyik claptonnal teker ? Most már kíváncsi vagyok
Engem se …ez se lesz…
Akkor félig megnyugodtam!!!
Nem búsulunk rajta,majd lesz más
Már jönnek…határon belül vannak…talán a héten megjönnek
Akkor már közelebb a próbához
Figyelni fogok
Megnéztem a videót. Ez elég nagy probléma, hogy szétugrik a deck. Egyébként lehet ezt jobban is csinálni, persze Ő a saját ízlése szerint tekerte meg, de lehetne azt jobban is, szerintem, ami után nem kéne a melegedéssel foglalkozni. Egyébként nem értem miért van az, hogy egyre jobban elveszik a YouTube-erek részéről a lelkesedés. Ezen a srácon is látható, hogyha valami nem azonnal jó, akkor azt mínuszolja. Hova lett a hobbi iránti szenvedély? A vattázása pedig nem lesz nehezebb azért, mert kapott egy levehető palástot. A Dwarv-ot rosszabb tekerni, mert ott a csavar is nagyon lent van, akaratlanul is bele lehet ütközni a memetezésbe, itt viszont nem, ami szerintem sokkal egyszerűbbé teszi a tekerést. A vattázás a Dvarwnál pedig azért komplikáltabb, mert nincs vájat, nincs ami mankó legyen. Így ennek fényében nem feltétlen jó dolog a Dvarw-hoz hasonlítani egyetlen hasonlóság miatt, aminek a funkcionalitása eltér. Egyébként engem zavar, hogy ennyire lazán ki lehet szedni a levegőbetétet. A kondenz miatt félő, hogy ki fog csúszni, vagy simán csak szivárogni kezd. A bajonetzáras top capet szerettem a V2-ben, de itt nem fél fordulat van, hanem csak negyed fordulat, ami miatt mostmár tényleg ki fog nyilni akár egy fuvallattól is. Egyébként tetszik maga a tank, de lehet ezt jobb lenne kihagyni, túl sok a negatívum.
én is így látom írtam is valahova…
Szia Kinga! Ákos elég nyers stílusban adja elő! De épp ezért csípem. Nem igazán hozza lázba semmi, de legalább elmondja a frankót. Ennyi negatívumnál nehéz lelkesedni. De bízom benne V3 minit minden szempotból átgondolják! V2-t is szépen újragondolta a gyártó mire kiadta a minit!
Szia Robi. A stílusát sem szeretem. Láttam több videót is tőle, persze jól csinálja, csak lehetne akár jobban is. De ettől még informatív, és nincs vele baj, hisz ez csak az én véleményem.
Ha érdekelne a véleménye dicodest se vennék… .Igen a stílus nekem se tetszik de inkább ő mint a másik.
Hát, ha választani kéne tényleg Őt nézném én is.
Én hang nélkül nézem őket…
Jokat szoktam nevetni a néha indokolatlan trágár kifejezésekért.
Na de talán ez a védjegye.
Mulatságos.
Nincs ezzel baj. Ő ilyen, hát ilyen. Van ennél mocskosabb szájú YouTube-er is, csak nem a vape szférában. Én személy szerint ennyi pocskondiázást már sokallok, de van aki pont emiatt nézi. Most a tank miatt megnéztem, egyébként nem igazán szoktam ilyeneket nézni. Én anno minimum 40-45 perces videókat készítettem, mindenre kitérően, ahhoz képest Ők számomra felületes munkát végeznek. És ennél még mindig van lejjebb, minap szörnyülködtem el pár ilyen csodálatos “videón”. A konklúzióm annyi, ehhez is érteni kell. És természetesen mindenki azt néz amit akar.