Pénteken megkaptam a csomagban, nyilván azonnal fürdetés és próba volt. Előtte néztem több videót is róla, de úgy látszik a tapasztalással nem ér fel egy videó sem, csak egy mankó
Szóval első tekerésre szuper íze volt (mondjuk elsőre nálam mindegyik jó )
Aztán állt egy kicsit, töltöttem is, újra tekertem, és egyszer csak elkezdett…inkabb konnyezni mint folyni.
És végre rájöttem miért. Ujjra kell gyúrni
A levegőzőt ugye az fixálja, amikor a tank szekciót a helyére tekerem. Na de a levegő gyűrűn a kis lyuknak a helyén kéne maradni, különben megfullad
Amikor próbáltam a tank szekciót a helyére tekerni, a végén, amikor meg kell húzni a gyűrű mindig elmozdult. Most, hogy próbáltam bazi, de tényleg bazi erősen tartani a gyűrűt, hogy ne mozduljon el, működik, nem folyik, nem könnyezik.
Szóval szuper tank, csak nem annyira egyszerű a használata
Ha másképp nem megy,dugd a lyukba a coil jiget és úgy húzd meg ez bevált nekem
Tudod mennyit filoztam, hogy hogy lehetne azt megoldani?!
Komolyan már azon is filoztam, hogy megkérek egy kollégát, hogy hegessze oda vagy nem tudom. Mindenféle őrült gondolatom volt
add el át veszem…
Mindíg a legegyszerűbb ami kéznél van,azzal
Nem de szívesen elküldöm kipróbálásra
Ha szeretnél ,tudok segíteni egy klónnal még szűz !!!
Csak klón van
nem Köszi! Veszek egyet…csak nem tudom melyiket?2-3-4-est…?
Egyébként ugyanaz élményre, mármint ha jól működik már, mint a v9. Nekem pont olyan lágyan adja, csendes, és ízben is olyan
Mennyi az annyi?
Pedig valaki azt mondta az Ataman a legjobb…
Ne viccelj megkeresem neked
Tudom, neki ízben nem jött be a v9, de lehet másfajta liquidet és egyebet használ hozzá. Nekem tényleg pont ugyanaz…
Rendben akkor küldök valamit…vagy dicodes alaplap be épités valamelyik mododba elválalom…
Az jól hangzik…
Kíváncsi leszek mit mondasz majd!
Nézegettem őket így könnyebb lesz mert van belőle 2es 3-as 4-es nem tudtam dönteni…
ötös? Én azt vennék, ha vennék…
Az nme olyan szép mint 3as