Dead Rabbit R íz hiány

Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék hátha valaki okosabb/tapasztaltabb…
Nagy büszkén beszereztem egy Dead Rabbit R tankot.
Az a jelenség áll fent, hogy egy Vaporesso GTX Pod tankkal 0.2-es porival 55w-on hajtva teljesen nyitott levegőzéssel szinte megközelítem a törpe pálca szintű ízeket.
A DR R-el 0.2 gyári “építéssel” szintén 55w-on a közelébe sem kerülök ugyan annak az íznek minimális levegőnyílással is.
Több mod-al is teszteltem.
3-as nic 50/50 lötyi és 10%-ban keverve az aromával.
A “bomba ízeket produkáló” DR R-től többet vártam…
Mi mehet félre?
Előre is köszi a segítséget!

Szia . Elsőre a vatára tippelnék még nem tört be rendesen.

1 kedvelés

Előre gyártott csíkokra vágott lapok vannak hozzá, avval “építettem”.

4 kedvelés

Arra gondoltam, hogy a DR R levegőzése jóval nagyobb mint a Vaporessonak, lehetséges, hogy az aromát nagyobb százalékban kéne keverni hozzá?

3 kedvelés

Minden vattának van betörési ideje. Az íz függ a szálított lé menyiségtől. Amíg nem teljes a kapilaris hatás addig ne is számloj a teljes ízzel. Aroma nem kell bele több. Szerintem az összes DR huzatos. Volt V2 most van V3.

2 kedvelés

Erről a tankról van szó:

Ismerem futottam már vele össze . Lassan próbald meg egy kicsit fel vinni a wattot.

2 kedvelés

Toldd fel 70 wattra!

Berakás előtt jól meghajtogattam a gyári vattalapot. 0.2-höz én 66-70w-ot használnék.

De nekem a legnagyobb problémám ezzel a kazánnal, építéssel az volt a bajom, hogy 1-2-300 slukk után egyszerűen ízvesztés, ízváltozás volt, emiatt nem érte meg fenntartani. Gyümölcsös cuccokat szívtam benne.

Persze én, aki sűrűn szívom, simán lehet csak ennyit tudtam kihozni belőle…

5 kedvelés

Reméljük, a bő 2 év alatt megoldódott :hugs:

5 kedvelés

BM azt nem is néztem, csak ott volt előttem :smiley:

4 kedvelés

Itt előfordul, a motor elővesz korábbi témákat néha a folyamba :wink:

4 kedvelés

Zsolti a jófej HAHA :smiley: (←-vén hülye)

4 kedvelés

Én is szoktam… :wink:amúgy ártani nem használ​:wink:

4 kedvelés

Kaptam ugyan választ, de a mai napig nem értem mire jó ez a megtévesztés….:thinking: ahelyett, hogy minden jelzés nélkül a háttérben záródnának le a témák.

Csak az időnket és figyelmünket rabolja ez a protokol….szerintem

4 kedvelés

Ismét előkerül “a nap régésze titulus”.?
Ez volt az első poszt ami felugrott az “ódalon”, még jó, hogy csak belegörgetek először.
:wink:
British Wow GIF by Acorn TV

6 kedvelés

doc savage skull GIF by Warner Archive

5 kedvelés

@Gilbert légyszi te is tegyél hozzá a témához valami vicceset :wink:

4 kedvelés

Hé, srácok! Látom, megint előkerült egy igazi “régészeti lelet” a mélyből! :man_detective: Mintha csak azt mondaná a téma: “Én még élek, és van mondanivalóm!” :joy:

De komolyan, tök jó, hogy a régebbi beszélgetések is újra felbukkannak, így mindig van min rágódni, meg persze új infókat is hozzá lehet tenni. A platformunk pont arra van kitalálva, hogy a beszélgetések simán és megbízhatóan pörögjenek, még ha néha egy-egy “ősi” téma is visszatér a felszínre! :wink:

Szóval, Dead Rabbit R íz hiány? Ha valakinek van még friss tapasztalata, ne tartsa magában! Lehet, hogy a régi problémákra van már új megoldás is! :dashing_away:

8 kedvelés