Van egy Vaporesso gen 200 itank gépem
Olyat produkált ma, hogy teljesen kikapcsolt állapotban, egyszer csak olyan forró lett a tank, hogy a palástot alig tudtam megfogni.
Eléggé használt volt benne már a porlasztó,(GTI 0.4ohm mesch coil) 5138 puff.
Cseszettül megrémültem mi az isten lehetett.
Gondoltam hogy a porlasztóval történhetett valami, így hát kicseréltem, bejárattam úgy ahogy kell, és azóta nem melegszik.
Ami nekem fura, hogy teljesen ki volt kapcsolva a gép, és annak ellenére forrósodott fel.
Mi történhetett? Van valakinek ötlete?
Köszönöm a segítségeteket
Erre én is kíváncsi vagyok!
Nem túl igéretes jelenség kikapcsolt állapotban
Javaslat: szakszerű mozdulattal messzire hajítani. Kínai tucattermék, sajnos be tudnak csúszni ilyen bakik (bár gondolom nem ezt szeretted volna hallani)
A középkorban a rossz hír hozóját általában kivégezték.
…nem okoskodva de amit leîrtàl az konkrétan életveszélyes!!!Én elfelejteném ezt a cuccot gyorsba.
Milyen akku volt a modban? Nem sérült meg a fólia ami miatt rövidzárlat alakult ki?
Igen, nagyon kedves népszokás volt. Részemről támogatom a hagyományok megőrzését, felelevenítését. Ha más nem, politikusaink járhatnának elöl jó példával
nagyon cuki a gif
Szóval azért nem értem, mert mióta porlasztót cseréltem semmi baja nincsen
Úgy működik mint eddig
Hát ami azt illeti, nem szeretném ha akku robbanás esetén levinné a kezem
Ha belegondolsz, eddig előtte se volt. Halvány reménysugárként lebeghet előtted, hogy ‘csak’ beázott, egy jó alapos szétszedés-tisztítás talán segíthet, de erre azért hosszútávon nem építenék
A kezed a jobbik eset. Gondolj bele mi lesz, ha a zsebedben pukkan el
Hát még azt tudom hogy van egy pár akku még hozzá, mert decemberben 2 pár akkuval lett rendelve a gép. Ezt a pár akkut hanyagolom, és meglesem hogy a másikkal mit művel.
A beázásra meg külön ügyelek, rendszeresen tisztítom a gépet mindig, mert rohadtul örültem, hogy egyik napról a másikra tettem le a bagót, és álltam át erre.
Már dec 14 óta egy szál cigit sem szívtam el
Milyen típusú akkumulátor-ról van szó?
De viszont esélyes, hogy maga az eszköz romlott el vagy ázott be ahogy @Gumikacsa is jelezte.
Jó tanács! Mindig legyen több modod mert bármikor elhasalhat egy kínai mod De ha biztosra akarsz menni vegyél egy Danit. Az tuti nem fog ilyen esetet produkálni.
Nem valószínű, hogy akkuprobléma lenne. Bár Li-Ion cellákkal elvből ésszel bánunk, mert csúf dolgokat tudd művelni, a sérült szigetelés is akkor baj igazán, ha a + pólusnál a szigetelőgyűrű sérül. Ott tudod instant rövidre zárni. Esetedben vsz. az elektronika lesz a hunyó, kikapcsolt állapotban is sikerült neki teljesítményt eresztenie a porlasztóra(és ezek már nem úgy vannak ‘kikapcsolva’, mint a régi szép időkben bármi is, nincs teljes áramkör megszakítás, csak alszik a rendszer). Ha bármikor újra ilyet produkál, akkor azonnal kuka.
És igen, kell a 2 mod, pont ilyen esetekre.
@gangsta_gergo így szemre matricázott Samu 25R szerintem
Aha mi csillannott a távolban napkelet és neve vaporesso