Sziasztok. Szeptember 12 óta egy szál cigire nem gyújtottam rá hála a vapelésnek. Lementem egész 2mg nikotinig milliliterenként szóval sikerérzet az van. Nos…úgy döntöttem beújítok és veszek egy másik készüléket. Mivel nem volt szettben így maradt a Vaporesso Gen200, mellé egy Zeus tankkal.
2x 3100 50 amperes akku viszi a gépet. Tudom az 50 amper parasztvakítás de csak ez volt.
Nos a helyzet az…feltöltődtek az akkuk külön akkutöltőről(azt is vettem mert igyekeztem utánajárni mi hogy megy),betettem a gépbe. A porit finoman megcsepegtettem,összetettem a cuccot,tettem bele liquidet rendesen. Első indítás után(elmúlt fél óra) semmi nem jött belőle szinte,hiába állítok a levegőn,értelmes keretek közt a watton…semmi. poricsere megvolt…még mindig semmi. Kérlek segítsetek mert már az agyam eldobom.
Előre is köszi! Még nagyon amatőr vagyok.
Mi az akkumulátor pontos típusa? Esetleg képet tudsz mellékelni?
Frissítés. Haverom modja se hajtja meg sehogy. Ugyanaz a szitu. Tipik olyan érzés mint amikor elzárod a levegőt és pangó gőzt szív az ember.
2 db basen 3100asról van szó 50A megjelöléssel.
Akkor a tankkal lesz valami gond.
Nem lehet, hogy nem kap elég kratot a tank? Esetleg a tank alján a pint tekerd picit kijjebb, hátha. A mod tuti? Másik tankal megy?
Van, hogy az 510 pin nem ér hozzá rendesen a rúgós 510-hez, az tud ilyeneket produkálni.
Másik tankkal tökéletesen üzemel. Ma még próbálkozom vele meló után.