Sziasztok. Először is köszönöm,hogy itt lehetek
Kezdő e cigis vagyok 12 év rendes dohányzás után 1.5 hónapja e cigizek most a joyetech aio után beszerezttem 1 vaporesso gtx one t ezzel a készülékkel kapcsolatban szívesen fogadnék véleményeket tippeket tapasztalatokat aki használ használt ilyet. Persze tudom hogy kezdő cucc ,de valahol el kell kezdeni.
Én is ezt vettem három hete , nagyon szeretem. Igaz már DL-nek használom szinte . Szerintem ez egy őrök darab lesz ,kicsi könnyű és zseb barát .
Nekem ma reggel ért ide. Eddig én is úgy gondolom hogy jó választás
Zsebbarát? Nekem ez egy lézerkard.
Hát viszonyítás kérdése a komolyabb DL gépekhez képest kicsike.
Mondjuk én is inkább a táskában tarttom.
Nálam az oldaltáska a mérce, a pénztárca mellett van egy szűk rés ( ) oda kell becsúsznia. Ami nem fér be, az bukta.
Hát ezzel jól le Szűkíted hogy milyen e cigi jöhet szóba
Hát el is bukott jó pár, az biztos. De szerencsétlenségemre mindig van egy-kettő amire el lehet verni a pénzt.
Na az tuti biztos. Nekem 1 hónap alatt ez a 2. gép jó nem egy csillagászati összeg de na már a dl gépeket is nézegettem xd hogy esetleg mi jöhetne szóba.
De ez legalább nem száll el füst formájában, hanem a polcot díszíti.
Limelight wicket az beleférne neked is
Nem rossz biztos hogy praktikus. Nekem azért jobban bejönnek a nagyobbak lehet az a tuti ha van minden méretből
Ne félj, van, ki van ez találva, a fekete-fehértől a színes-szagosig van itt minden.
A mini dolgok nálam mindig eltűnnek
Egy dupla akksis modhoz képest még ez is barátibb, nekem olyan érzésem van a Legendnél mintha féltéglát hordanék magammal
Ezért kell sok belőle.