VapeVicc! Inkább nevessünk mint sírjunk…

A toxinok azok amik felerősítik a függést. Az e-cigiben mivel nincs ilyesmi, így hamar tud ürülni a nikotin. Ezért van az, hogy egyre lejjebb visszük a nikotint, mert sokszor van ám olyan, hogy kiürül a szervezetedből, és ha ismét szivod olyan mintha először tennéd. A szervezeted igazából nem is igényli a nikotint, ezért lesz erős egy idő után, ami arra késztet hogy lejjebb vidd az adagot.

Ez az én elméletem. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

47 évig dohányoztam. Utolsó időben , napi 2 doboz volt a “norma” Aztán, lassan 6 éve átálltam az e-cigire, amit 18-assal kellett kezdenem, a megfelelő nikotin bevitel miatt. Egy idő után rendesen kaparta a torkom és csökkenteni kellett, 12-esre, majd 6-osra, aztán 3-asra. Jelenleg, a 2-es kielégíti az igényemet.

8 kedvelés

Fi-de-sze-sek! :shushing_face:

3 kedvelés

4 kedvelés
11 kedvelés
10 kedvelés

A kék szofit nem találják a polcon :joy: De amúgy tényleg így van mármint az ecigivel kapcsolatban…

1 kedvelés

Akkor jobb volt a kiszolgálás mikor még a boltban lehetett cigit kapni. :slightly_smiling_face: Borika néni meglátott és csak hátranyúlt. :joy: Manapság meg aki X éve dolgozik trafikban az is nekiáll keresni, hogy mi hol van.

3 kedvelés

Még mielőtt elkezdtem a vapelést akkor éreztem hasonlót :grin:

9 kedvelés

Ez a tekerés már átlépett a túlvilágba. :joy:

3 kedvelés

Én azon agyalok, mire használhatnám még? :wink:

1 kedvelés

Prohardver fórumon találtam​:rofl:

6 kedvelés

Ez lehet hogy kicsit erős :rofl:

4 kedvelés

A pihent kolléga alkotott… :rofl::rofl::rofl:

11 kedvelés

Mostantól magázunk majd. :grinning::grin:

3 kedvelés

Azért az egy kicsit túlzás. :slight_smile: De idebent a bevett köszönés mától: “Vape!”
:rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Zoli Atya… :grinning: Áldassék az Úr neve, amiért megteremté a gőzt és megalkotá az ESZKÖZT. Adjunk hálát őnéki minden nap, hiszen elhozá minékünk az ízek kánaánját mellyel testünk és lelkünk szomjúhozását megszünteté. Ámen és vapemen.
“természetesen senki érzéseit sem megbántva”

7 kedvelés

Mert az ügyfél az első! …és amikor elfogy a türelem

• Szia, ne haragudj, a fotókon nem igazán látszik, ez egy Wotofo?
  • Le van fotozva!!!
  • A tényt magát elismerem, csak még a forma sem ismerhető fel igazán, a belógó doboz alapján igyekszem azonosítani.
  • Nem is logg be doboz
  • Rendben. Akkor így kérdezem, le tudnád írni a tank pontos típusát?
  • Csak komoly erdeklododkkel targyalok!!! Senkihazi emberekkel nem zlketelek!
  • Hát Haver, akkor sok szerencsét!
  • Pont az ilyen faszok miatt nem baszom el az idomet faszsagokra. Nem Ertted???
  • Értem! Hasonló jókat! Kívánom, még ma este gyere rá arra, milyen az, amikor a jövendőbeli testvérednek Te vagy az édesapja.
  • ez nem viccesws
  • Nem is annak lett szánva! Szia!
4 kedvelés

Épp erre hivatkoztam tegnap. Én meg csodálkoztam, hogy nem érti… :rofl:

6 kedvelés

4 bejegyzés egyesült egy létező témába: Kéretlen üzenetek