Mivel más képmegosztós posztot nem láttam így felteszem itt a kérdést és ez nem vicc
Hol tudnék JÓ minőségű pólót készíttetni rendelésre ezzel a mintával? Van itt helyileg is egy üzlet de velük nem nem igazán vagyok elégedett.
Köszi Van náluk a témával kapcsolatos választható minta is, nagyon király
Vajon melyik tekerés jó a gépembe?
Az alsó az újfajta Ni80?
IgenDe nem tudom meddig lenne ilyen szines
Lehet nekem szar a humorom de én sokat röhögtem rajta
Ez az a fajta amitől színes lesz a gőz de pszt
@deidra_nicthea emlékszel?
Pedig ez mekkora ötlet
Legalább egy párna egy szerintem
Ezek szerint már tapasztalt vagy ilyen téren
Aaaahahahahah, a megborulásomra is emlékszem még
9x volt nikotinmérgezésem. Van is erről egy cikkem. Amúgy majdnem meghaltam, és arra mondják hogy az amúgy enyhe mérgezés, ahhhh köszi.
Én sem feledem ám
Valami rémlik ezzel kapcsolatban de már nem tudom hol olvastam de ha lennél olyan kedves és belinkelnéd akkor megismételném
Köszönöm Érdekes ez a nikotin dolog és sokat járt az agyam ezen hogy vajon nekem lesz-e hasonló rossz. Körülbelül 11 évig dohányoztam, az első 1-2 évben csak gyenge cigarettákat szívtam aztán egyre jobban átálltam az erősebbre majd a töltöttre ami erősebb volt számomra az összes boltban kaphatónál és persze akkor is a legerősebb dohányt vettem mindig de amióta megy ez a vapelés én max 6-os erősséggel el vagyok, nem érzem azt hogy több kellene, nem remegek a nikotin után stb. Egyszer egy munkatársam megkínált az övéből ami állítása szerint 9-es volt de attól meg már köhögtem. Ezzel szemben te kezdtél 21 aztán 18-as nikotinnal ami durván soknak tűnik Biztos hozzá tudnék szokni az erősebbhez és akkor kevesebbet szívnám,kevesebb fogyna de nekem így jó, így élvezem. Néha azt veszem észre hogy csak azért szívom hogy érezzem a finom ízeket és olyankor elgondolkozom rajta hogy mi lenne ha egyszer nikotin nélkül próbálnám ki. Lehet nem is kell az a nikotin?
Nem értem mi változott meg bennem amióta leszoktam az analógról mert addig és főleg a vége felé kialakult egy már számomra is undorító láncdohányosság…