VapeVicc! Inkább nevessünk mint sírjunk…

6 kedvelés

@Viktor_Hajdu ezt szerintem inkább itt: https://vaperina.cc/t/keretlen-uzenetek/3731?u=haaszzoli folytassuk, hogy az eredeti poszt megmaradjon a saját témájánál. :slight_smile:

3 kedvelés

Invito! /*

Ki az a Harry Potter? :thinking:

:smile:

8 kedvelés

@anon40018559 én az 52-ik sort nem igazán értem. El tudnád magyarázni? :joy:

3 kedvelés

Ez az egykori Lenin Kohászati Művek Leonov brigádjának nagyszerű alkotása. Érdemes megfigyelni a részletek finom kidolgozottságát, a drip tip egyedi formájában Lenin elvtárs sapkájának formái köszönnek vissza. Külön figyelmet érdemel az alap robosztussága, amely a dolgozó nép szocializmus iránti rendíthetetlen elkötelezettségét jelképezi. A művészek korai korszakából származó alkotás kiállta az idők próbáját, a konstrukció ma is milliószámra látható boldogan füstölve-gőzölögve… :wink: :grinning:

7 kedvelés

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem​:wink::smiley:

3 kedvelés

Formatervezett, szájraszabott egyedi MTL driptipek tervezését olcsón vállalom. Minden szájtípusra! Mert a gőz az első nem a száj! :heart_eyes: :grinning: :wink:

8 kedvelés

Igen. Ez a fantázianeve is a dripcsaládnak. ORalCsAtlakozó. Oan fancy és trendi. Ja, ugyanitt platós Barkas eladó! :grin: :grin: :rofl: :rofl: :rofl:

7 kedvelés

Áááááááááá de pinkyben!!! Szájgolyóval. :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: Nesze neked értekezlet… Az az igazság, életkorunkat meghazudtoló fantáziával rendelkezünk :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:

6 kedvelés

Mai gyöngyszem (FB csoportból). Olcsó, kezdő mecha szett eladó. Jelige: “öngyilkos jelölt”

9 kedvelés

Már az akku márkája is jó csodaszámba megy (Orbita). Szép emlékek… :grinning:

5 kedvelés

A star warsban is vapelnek :smiley:

9 kedvelés

Sajnos Tibi bátyám el kell szomorítsalak nem jó palástnak, mert a lekvid a rezet oxidálja és a rézoxiklorid az egész másra való. :slight_smile:

4 kedvelés

Készül a fél lityis tank? Ebbe aztán kell majd fémszövet! :grinning: :grinning:

3 kedvelés

Az a “baj”, hogy ez az apróság nem tántorítja el. Ha azt mondja palást, akkor az lesz, akkor is, ha a fizika és a kémia törvényeit kell felrúgni érte. :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:

5 kedvelés

Azért tettem a smiley-t a végére, tudom én. :smile:

5 kedvelés

Pedig régen egyes gyártók (nem nevezem meg) a jobb áram átadás végett előszeretettel használtak centerpin-ként vörös réz csavarokat squonkban is és rta-ban is, és érintkezett a lekviddel szóval. :slightly_frowning_face:

5 kedvelés

Akkor olyan lehet, mint a főnököm :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:

3 kedvelés

Ő lehetne, mert csípem! De holnap azért elsütöm a Helló Réz köszönést! Lehet, az öreg rézf@szú bagoly is meguhuzza majd a nocsak-nocsakját…

4 kedvelés

:joy:

12 kedvelés