@Viktor_Hajdu ezt szerintem inkább itt: https://vaperina.cc/t/keretlen-uzenetek/3731?u=haaszzoli folytassuk, hogy az eredeti poszt megmaradjon a saját témájánál.
@anon40018559 én az 52-ik sort nem igazán értem. El tudnád magyarázni?
Ez az egykori Lenin Kohászati Művek Leonov brigádjának nagyszerű alkotása. Érdemes megfigyelni a részletek finom kidolgozottságát, a drip tip egyedi formájában Lenin elvtárs sapkájának formái köszönnek vissza. Külön figyelmet érdemel az alap robosztussága, amely a dolgozó nép szocializmus iránti rendíthetetlen elkötelezettségét jelképezi. A művészek korai korszakából származó alkotás kiállta az idők próbáját, a konstrukció ma is milliószámra látható boldogan füstölve-gőzölögve…
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem
Formatervezett, szájraszabott egyedi MTL driptipek tervezését olcsón vállalom. Minden szájtípusra! Mert a gőz az első nem a száj!
Igen. Ez a fantázianeve is a dripcsaládnak. ORalCsAtlakozó. Oan fancy és trendi. Ja, ugyanitt platós Barkas eladó!
Áááááááááá de pinkyben!!! Szájgolyóval. Nesze neked értekezlet… Az az igazság, életkorunkat meghazudtoló fantáziával rendelkezünk
Mai gyöngyszem (FB csoportból). Olcsó, kezdő mecha szett eladó. Jelige: “öngyilkos jelölt”
Már az akku márkája is jó csodaszámba megy (Orbita). Szép emlékek…
Sajnos Tibi bátyám el kell szomorítsalak nem jó palástnak, mert a lekvid a rezet oxidálja és a rézoxiklorid az egész másra való.
Készül a fél lityis tank? Ebbe aztán kell majd fémszövet!
Az a “baj”, hogy ez az apróság nem tántorítja el. Ha azt mondja palást, akkor az lesz, akkor is, ha a fizika és a kémia törvényeit kell felrúgni érte.
Azért tettem a smiley-t a végére, tudom én.
Pedig régen egyes gyártók (nem nevezem meg) a jobb áram átadás végett előszeretettel használtak centerpin-ként vörös réz csavarokat squonkban is és rta-ban is, és érintkezett a lekviddel szóval.
Akkor olyan lehet, mint a főnököm
Ő lehetne, mert csípem! De holnap azért elsütöm a Helló Réz köszönést! Lehet, az öreg rézf@szú bagoly is meguhuzza majd a nocsak-nocsakját…