Vaperz Cloud Osiris 30mm rta

Javítottam! 5 ml! :rofl: Sajnos téves információra támaszkodtam, a webshop adatlapjára, ahol tévesen 2 ml szerepelt! Nekem is furcsa volt, hogy csak 2 ml-t írtak, ezért jobban utánajártam, és igazából @GilbertPro segített! Bubis palásttal 8 ml!

Ismét javítottam, hiszen @GilbertPro sem tévedhetetlen. Kértem, hogy ismét ellenőrizze, és javította 5 ml és 8 ml-re! :disguised_face:

7 kedvelés

Én is kezdő vagyok még a tekercs témában, vettem valami nagyon alacsony ellenállású tekercset, nagyon vastag és nehéz tekerni de harmadik után már jobban megy. Nekem is előre tekertek vannak többnyire, de a tekercs tovább bírja azt vettem észre.

7 kedvelés

Ez még nekem is tetszik :hugs::+1:

(Bár MTL-es vagyok, de a 2 db telifém 2 akkus öreg Yihi modomat hurcolom, illetve otthon forgatom - saccra 350 grammok :grin: a Thelema Solo munkásom meg a fele se).

6 kedvelés

Én sem tervezem magammal cipelni, ekkora súly ne húzza a zsebemet! :rofl: Nem volna kényelmes! Csakis otthoni használatra! :rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés

Pedig csak vidd!! Tessék használni !! :grin: :joy:

5 kedvelés

Ha olyan környékre mész, úgy kell kézben tartani, mint az öntött vas boxert :rofl:

Én a nagyokat is hurcolom - nem szaladgálni, dolgozni, de vendégség, kerti munka, vízpart, stb., oda teljesen jó, nem félek hogy lemerül egyhamar. Plusz a robosztussága.

(Még nem kaptam “vaperkönyököt” :grin:)

6 kedvelés

Persze, hogy nem szaladgálni!! Azt nem lehet vele!!! :joy: :rofl:

6 kedvelés

Lehet - de lassabban gyorsulsz fel, és hosszabb a fékút!! :joy:

6 kedvelés