Sziasztok! A vaperstore.eu-ról (Vaping Underground) rendeltem holmikat, de nem érkeztek meg két hét alatt sem. Kerestettem a futárszolgálattal is, de a csomagnak nyoma veszett. A Vaperstore javaslatára megrendeltem újra, amit a futárnál újból ki kellett fizetnem. Ráadásul a megrendelt palást nem jó méret, és ki kellene cserélni egy kisebbre.
A bolt az írásos megkeresésre nem reagál, cím és telefonszám nincs feltüntetve a weboldalon. Számlát sem küldtek. Mit tegyek?
Tanulópénz, illetve itt nyoma marad, nem tudom mekkora összegről van szó, de pár tízezer forintért nem nagyon érdemes ennél tovább menni. Szerintem.
Még 1-2 hétig szekálnám őket, hátha átüti az ingerküszöböt. Egyébként rohadt egy sufnicégy, egy kiló krumplit se vennék tőlük( egy régi-még mindig elégedetlen-vásárló)
Persze, ez oké, én a rendőrség, fogyasztóvédelem stb írányra gondoltam.
Szürkeimport szürke jogi háttérrel… nem erőltetném Még jól meg is kúpolnak a végén
Rendben, de mit tanulhatok belőle? Nem szabad webáruházból rendelni semmit? Mert az oldalukon elsőre nem látszott, hogy semmi kontakt nincs hozzájuk, a linkek ott vannak az oldalon, csak épp nem vezetnek sehová.
Például azt, hogy előbb kellett volna kérdezni, körbenézni, mert ismeretlen hely, mik a tapasztalatok, mit honnan érdemes. Ismeretlen hely mindig necces, ez a zinternet, itt akkor is átbaszhatnak, ha egyébként nincs semmi előjel, sajnos.
Nekem is veszett már el pénzem a neten, az ilyen 10-20-30k pont az az összeg, amiért 10 emberből 9 nem megy utána, ezek a g…ik meg kihasználják, itt meg még ugye az is ott van, hogy mi is zavarosban halászunk.
Elvileg internetről semmilyen ecigi cuccot nem lehetne vásárolni…csak a mutyiboltból.
Legközelebb, ha venni szeretnél és nem tudod honnan, csinálj itt neki topikot, mi mindent is megvettünk már.
Sajnos mást itthon nem is nagyon tudsz csinálni, csak a webáruház jutott nekünk Észt meg nem osztok, főleg utólag, legközelebb meg fogod válogatni honnan. És lesz olcsóbb meg jobb is
Azért csak gyötörd őket továbbra is, hátha segít
Én le szoktam Láthatóan nem segített, 1-2 havonta valaki ráfut innen is
Üdv, bocs a kérdésért! Ha egyszer fizetél és nem kaptál semmit, akkor mi vitt rá, hogy Még egyszer megtedd?
De miért pont ők? Ott a liquidhall.com, the liquid City, sok vloggernél támogatók, nem fognak játszani a hírnevükkel!
Szia! Közben kiderült a számlatörténetemből, hogy első alkalommal nem fizettem ki előre a szajrét mégsem. Azóta válaszoltak, és címet is küldtek, ahová visszaküldhetem a nem jó méretű palástokat, de nem fogom, mert többe kerül a posta, mint az eszköz.
HunGer86 üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt írta (időpont: 2023. dec. 12., K, 22:35):
Akkor ezek szerint még sem voltak ők olyan ,rossz fiúk"?!
Nem, nem voltak rossz fiúk, én voltam figyelmetlen, sry
Borgyos Gábor üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt írta (időpont: 2024. jan. 31., Sze, 6:47):
Szia. Telefonszámot sikerült valahol találnod? Most én is kellemetlen helyzetbe keveredtem velük.
Szia, sajnos azt nem.
WolfyX üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt írta (időpont: 2024. ápr. 10., Sze, 11:20):
Sajnálom. Én elengedtem őket, gyanús szaga volt az alaplevemnek. Tasty-ra váltottam, kollégámmal együtt. Egyébként a weblap is egy káosz.
Szia!
Ha jól emlèkszem @Tivadar_Szocs -nek gondja volt a Tasty-val.Rendeltèl tőlük mostanában,ha igen minden rendben volt?
Meg is találtam:
https://vaperina.cc/t/na-mizu-ki-mit-csinal/24489/3894?u=john
Köszönöm azért a figyelmeztetést. Én csak a saját tapasztalatom tudom megosztani. Az elmúlt 1 hónapban sacc/kb 60k-t hagytunk náluk ketten. A múltheti rendelésnél volt egy olyan probléma (3 db hűsítő helyett csak 1 érkezett). Írtam nekik csütörtök délután, hétfőn megjött a maradék kettő.
Èn valamikor az èv elejèn rendeltem tőlük,akkor minden rendben ment,azèrt is csodálkoztam azon amit fentebb belinkeltem.