Vaperstore.eu. Tolvajok, kerüljétek őket

Kerüljétek messziről. Tolvaj banda. A rendelésem felét küldték el uténvét. Haverom előre utalt, meg sem kapta a cuccot. Igazi gerinctelen férgek

4 kedvelés

Durva, hogy még létezik ez a cég. Ez már hanyadik honlapjuk?

@Angel_666 sajnálatos az eseted de gondolom csábítóan olcsók voltak és ezért rendeltél tőlük.

4 kedvelés

Én is rendeltem régebben onnan gond nélkül… Sajnos azóta ez az eset nem az első amit olvasok velük kapcsolatosan …

Na de amit akartam írni ,hogy sok magyar embert vonz az utánvét lehetősége … az előre fizetés még rémisztő … több ismerősömnél futottam abba bele ,hogy ő nem fizet előre … Utánvéttel nincs ?
… Ohh mondom megrendelem neked én azt add ide KP-be …

6 kedvelés

Ezt sose értettem.
Fél téglát szépen becsomagolva nem lehet kapni utánvéttel? Miért védene meg az utánvét bármitől? Ja igen, akkor legalább van “valami” a kezedben… kösz… :face_with_diagonal_mouth:

Inkább az informálódás, utánakeresgélés, utánanézés védhet meg valamennyire, vagy bejáratott esetleg nevesebb boltból kell rendelni (nem csak vape-ről beszélek).

8 kedvelés

Hát egy gyors keresés után azért van itt szép számmal negatív tapasztalat a múltból

https://vaperina.cc/search?q=vaperstore

De legalább írtál nekik emailt a hiányzó cuccról? Kaptál választ? A meg nem érkezett csomagra mit mutat a nyomkövetés?

Mert azért vannak körök amiket le kéne futni mielőtt elküldünk valakit a …
Nem védeni akarom őket, csak szerintem sokan vagyunk, aki kapott hiányos vagy téves terméket (eladó, raktáros stb. is ember, tévedhet), normális shop azonban ezt korrigálja rögtön.

Számomra pl. legérdekesebb: épp bezáró MasterOfVape, téves cuccot küldtek de másnap kaptam választ és javították a hibájukat. Totál korrekt és meglepő hisz már félig bezártak…

6 kedvelés

Vagy 10 mail ment,mert más kontakt nincs. A csomagom háromnegyede nem volt meg. Persze átvetem, nem sejtettem hogy hiányos. Haverom érdeklödött a futárnál, nem is tudnak a csomagrol, fel sem adták

6 kedvelés

Nekem gond nélkül szállítottak többször is, most 2 hete is… Minden benne volt amit rendeltem. Csodálkozva olvasom ezt a posztot :hushed:

5 kedvelés

Ezek után akkor sem rendelnék tőlük ha te pl dupla mennyiséget kaptál volna 2 hete…költsék gyógyszerre a ki/elcsalt pénzeket a mocskok

4 kedvelés

Ahogy itt olvasgattam ,tavaly karácsony környékén is probléma volt velük! Gusztustalan banda!!

3 kedvelés

Számlát kaptál? Milyen cég név van rajta?

4 kedvelés

Számlát, ezektől:) Még visszaigazoló mailt sem

4 kedvelés