Kerüljétek messziről. Tolvaj banda. A rendelésem felét küldték el uténvét. Haverom előre utalt, meg sem kapta a cuccot. Igazi gerinctelen férgek
Durva, hogy még létezik ez a cég. Ez már hanyadik honlapjuk?
@Angel_666 sajnálatos az eseted de gondolom csábítóan olcsók voltak és ezért rendeltél tőlük.
Én is rendeltem régebben onnan gond nélkül… Sajnos azóta ez az eset nem az első amit olvasok velük kapcsolatosan …
Na de amit akartam írni ,hogy sok magyar embert vonz az utánvét lehetősége … az előre fizetés még rémisztő … több ismerősömnél futottam abba bele ,hogy ő nem fizet előre … Utánvéttel nincs ?
… Ohh mondom megrendelem neked én azt add ide KP-be …
Ezt sose értettem.
Fél téglát szépen becsomagolva nem lehet kapni utánvéttel? Miért védene meg az utánvét bármitől? Ja igen, akkor legalább van “valami” a kezedben… kösz…
Inkább az informálódás, utánakeresgélés, utánanézés védhet meg valamennyire, vagy bejáratott esetleg nevesebb boltból kell rendelni (nem csak vape-ről beszélek).
Hát egy gyors keresés után azért van itt szép számmal negatív tapasztalat a múltból
https://vaperina.cc/search?q=vaperstore
De legalább írtál nekik emailt a hiányzó cuccról? Kaptál választ? A meg nem érkezett csomagra mit mutat a nyomkövetés?
Mert azért vannak körök amiket le kéne futni mielőtt elküldünk valakit a …
Nem védeni akarom őket, csak szerintem sokan vagyunk, aki kapott hiányos vagy téves terméket (eladó, raktáros stb. is ember, tévedhet), normális shop azonban ezt korrigálja rögtön.
Számomra pl. legérdekesebb: épp bezáró MasterOfVape, téves cuccot küldtek de másnap kaptam választ és javították a hibájukat. Totál korrekt és meglepő hisz már félig bezártak…
Vagy 10 mail ment,mert más kontakt nincs. A csomagom háromnegyede nem volt meg. Persze átvetem, nem sejtettem hogy hiányos. Haverom érdeklödött a futárnál, nem is tudnak a csomagrol, fel sem adták
Nekem gond nélkül szállítottak többször is, most 2 hete is… Minden benne volt amit rendeltem. Csodálkozva olvasom ezt a posztot
Ezek után akkor sem rendelnék tőlük ha te pl dupla mennyiséget kaptál volna 2 hete…költsék gyógyszerre a ki/elcsalt pénzeket a mocskok
Ahogy itt olvasgattam ,tavaly karácsony környékén is probléma volt velük! Gusztustalan banda!!
Számlát kaptál? Milyen cég név van rajta?
Számlát, ezektől:) Még visszaigazoló mailt sem