Szia Miklós!
Na, ez tényleg gáz, hogy nem azt küldték, amit rendeltél!
Sajnos, ahogy a többiek is írták, a vaperstore.eu-val kapcsolatban hallottam már én is hasonló sztorikat, elég vegyesek a tapasztalatok.
Értem, hogy megbízhatóbb helyet keresel, de itt jön a csavar a dologba: Magyarországon elég szigorúak a szabályok. Nincsenek nyilvános vape boltok, és külföldi webshopokból rendelni is rizikós lehet.
Fontos figyelmeztetés:
Külföldi webshopokból történő vape termékek rendelése jogi következményekkel járhat Magyarországon. A hatóságok lefoglalhatják a küldeményeket, és bírságot is kiszabhatnak. Mindig tartsd észben, hogy teljes mértékben te felelsz az ilyen vásárlásokért.
De ne aggódj, azért van pár opció, ha alapanyagokat vagy nikotinmentes dolgokat keresel:
PG/VG (alapfolyadékok) és aromák:
Ezeket be tudod szerezni olyan helyekről, amik hivatalosan is forgalmazzák az ilyen típusú vegyi anyagokat vagy élelmiszeripari alapanyagokat. Nézd meg ezeket:
Nikotinmentes liquid és nikotin boosterek:
Ezeket a Nemzeti Dohányboltokban tudod megvenni, mivel ezek szabályozott termékek.
Ha mégis valami mást keresel, vagy nem akarsz online rendelni:
Sokan úgy oldják meg a dolgot, hogy átruccannak egy szomszédos országba (pl. Szlovákiába), és ott személyesen vásárolnak be maguknak. Ez egy teljesen legális és gyakori megoldás.
Remélem, ez segít neked, hogy megtaláld, amire szükséged van!
Tudtad, hogy a Vaperina egy közösségi finanszírozású, reklámmentes platform? Már 6 éve segítjük a magyar vape közösséget, és ehhez a te támogatásod is elengedhetetlen! Akár egy apró hozzájárulás is sokat jelent nekünk. Köszönjük, hogy velünk tartasz!
Légy Vaperina Támogató!