Találtam egy normális beszámolót amiben tényleg tesztelik
Én kipróbálnám csak smucig vagyok
Az aromákat se elemzem összetevőre, elhiszem hogy kevésbe rakja gajra a tüdőmet
Nem lehet olyan az europai szabályozás miatt, hogy “titkos” összetevő!
Hát ez az!! De mégis így írja, reklámozza!!
Ok,én kipróbáltam régen,igaz nem tőle hanem az Aromea-tól,de nekem nem jött az a “leírásban” szereplő tünetegyüttes
Én meg el is engedem! Teljesen jó érzés kivárni az érrést!! Most kezdek tűkön ülni, mert már csak 6 nap van addig, hogy beérjenek a számomra ismeretlen ízek amikről tőled kértem tanácsot ,menyibe keverjem!!
Ilyen a biznisz Kell a HYPE!
Tökéletesen desztvízben sem lehetne beoldani egy komplex aromát ilyen gyorsan (magánvéleményem), hacsak nem rámelegítve 45-50 fokig (persze a nicet az megöli egy idő után, szóval nicmentes alaplével). Nekem ezzel a módszerre sikerült csak eddig igazán gyorsérlelni. De mondjuk néhányan keverőgépeznek is, egy részük fűthető.
Amúgy jó érzés kivárni az érést, ezt osztom (minden nap jól megrázogatni, stb).
Valahogy a keverőgép se rak mindent készre, mégha melegíti is. Egy sokáig érlelősnek így is kell idő csak kevesebb.
Ez elvileg így is kellene,hogy legyen.Mégis sokan veszik ,használják mit sem törődve azzal,hogy mi az a “titkos” összetevő benne.
Magam részéről maradok a gyógyszerkönyvi minőségű Floravitás,vagy Humanity áruházas glicerinnél és propilén-glikolnál.
Egészséges vesével…
Nálam is van két flakon ilyen gyors érlelős, viszont ez oil4vap-os. Még nem próbáltam, kicsit utána olvasok és majd írok róla, ha lesz mit
Nrm tudod olyan gyorsan önteni bele, és már érettsőt, életközépi válságos lesz.
Jaja, elég csak mellé rakni az aromát
Na, az cool lenne, még a raktározással is lenne gond
Na az oil4vap-nál már csak másodperceket írnak
" NÖVÉNYI GLICERIN, 1.3 PROPÁNDIOL ÉS MACERÁCIÓS GYORSÍTÓKKAL KÉSZÜLT."
Ebbe a rohanó világba a baj már ott elkezdődött mikor feltalálták a pillanatragasztót. Már a ragadásnak sem hagynak időt…
Már nem vagyok annyira biztos benne hogy ki próbáljam, a végén még be macerásodok
Biztos vagyok benne, hogy a két termék ugyanabban a gyárban készül
Még korábban hallgattam egy vape podcastben, hogy a Chemnovatic kb az egész EU-t ellátja.
Meglehet