Vapemaster.eu

Akkor akár el is temethetnéd!! :grin:

4 kedvelés

De,ha sokáig folytatja a nagyhasú,meg oda dugják fel neki ahová én gondolom​:wink:

7 kedvelés

Ennek az lesz a vége, hogy nyúlhatunk vissza az élelmiszeripari aromákhoz keveréshez. Több pepecs, régi receptek előásása…hmmm!!!:crazy_face:

Hát azért, mert valaki borász, még beszélhet h∆¥eséget :sweat_smile:

8 kedvelés

Kóstolás után volt :joy:

6 kedvelés

Azért neki csak jobban kell ismerni ezeket az anyagokat?!:thinking: Amugy ahány webshopot felkerestem eddig ,mindenhol volt pg és vg alapu nic is.Vapemastertől is rendeltem egyszerre pg és vg-s nic-et,azonos lejárati dátummal.Egyik shopban sincs feltüntetve hogy pg alapút vegyél,mert a vg-s romlandóbb.

4 kedvelés

Nincs ideje szerintem sehol megromlani… Ahol lenne ott szívesen besegítünk a fogyasztásba :joy:

7 kedvelés

Nana…en kb 6 évre táraztam…azert az bőven túl van a feltüntetett szavidőn. De jah, bírni fogja a pg. A vg-re meg írhatnak bármit a szervesanyag előbb romlik mint a szervetlen…szerintem

3 kedvelés

Akkor szólj mi segítünk :joy:

7 kedvelés

Ott a pont!:joy::joy::joy:

3 kedvelés

Szervusz @macgywer !

Kérdésedre a válasz 2026.03.29. Majdnem víztiszta, az előző rendelésem sokkal sötétebb, már oxidálódott.

7 kedvelés

Szia Atis!! Akkor ugyan az amit én Jan 10 i szállítással kaptam!!

6 kedvelés

Szervusz Tibor !

Valószínűleg igen … :smiley:

4 kedvelés

Szia @Atis !Köszönöm válaszod.Nekem is az előző készletből volt rendelésem Január elején ,még a régi árral mint @Paska -nak ,és ezeknek is 2026.03 a szav. ideje.

6 kedvelés

Szervusz @macgywer !

Mint már írtam nekem a szav. idő nem jelent semmit, az már inkább, hogy mennyire van oxidálódva (elszíneződve). Megromlani biztosan nem fog.

6 kedvelés

Köszönöm!Fagyóban van tárolva úgyhogy birni kell neki.:blush:

5 kedvelés

Én csak simán a hűtő ajtó polcában, de nem volt gondom még soha. :wink:

6 kedvelés