Akkor akár el is temethetnéd!!
De,ha sokáig folytatja a nagyhasú,meg oda dugják fel neki ahová én gondolom
Ennek az lesz a vége, hogy nyúlhatunk vissza az élelmiszeripari aromákhoz keveréshez. Több pepecs, régi receptek előásása…hmmm!!!
Hát azért, mert valaki borász, még beszélhet h∆¥eséget
Kóstolás után volt
Azért neki csak jobban kell ismerni ezeket az anyagokat?! Amugy ahány webshopot felkerestem eddig ,mindenhol volt pg és vg alapu nic is.Vapemastertől is rendeltem egyszerre pg és vg-s nic-et,azonos lejárati dátummal.Egyik shopban sincs feltüntetve hogy pg alapút vegyél,mert a vg-s romlandóbb.
Nincs ideje szerintem sehol megromlani… Ahol lenne ott szívesen besegítünk a fogyasztásba
Nana…en kb 6 évre táraztam…azert az bőven túl van a feltüntetett szavidőn. De jah, bírni fogja a pg. A vg-re meg írhatnak bármit a szervesanyag előbb romlik mint a szervetlen…szerintem
Akkor szólj mi segítünk
Ott a pont!
Szervusz @macgywer !
Kérdésedre a válasz 2026.03.29. Majdnem víztiszta, az előző rendelésem sokkal sötétebb, már oxidálódott.
Szia Atis!! Akkor ugyan az amit én Jan 10 i szállítással kaptam!!
Szervusz Tibor !
Valószínűleg igen …
Szia @Atis !Köszönöm válaszod.Nekem is az előző készletből volt rendelésem Január elején ,még a régi árral mint @Paska -nak ,és ezeknek is 2026.03 a szav. ideje.
Szervusz @macgywer !
Mint már írtam nekem a szav. idő nem jelent semmit, az már inkább, hogy mennyire van oxidálódva (elszíneződve). Megromlani biztosan nem fog.
Köszönöm!Fagyóban van tárolva úgyhogy birni kell neki.
Én csak simán a hűtő ajtó polcában, de nem volt gondom még soha.